![]() |
Re: Dacia RFG
si ce bine ii sta asa cu jantele astea pe ea.
cine ii e surioara sport de langa din ultima poza ? |
O prefer pe a ta în locul ăleia argintii.
Măcar a ta arată decent şi normal. |
si cu vopseaua mi-ai luat-o inainte.. nu ma mai joc:(( bag shutu.. o fac in primavara.. ca si asa e prea frig...
wa.. arata ok avand in vedere ca e "home made".. usile fatza parca nu-s ale ei.. au linia mediana cam jos... sau e poza devina?:-/ ...da.. parca-i nui RFG-UL fara capota aia:-? si fa-i dracu ceva la nr ala:)) |
masina arata foarte bine asa cum este ea :) ..... , dar mi-ar place sa vad folie pe ea ....si barile cred ca ar da mai bine negre .... sau complet cromate cu tot cu jante .... la fel polishate ....
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Per total sunt si eu multumit dar se putea si mai bine....avand cont ca nu sunt vopsitor de meserie ma multumesc si asa.... |
A iesit bine masina,felicitari.Ai putea pune niste poze sa o vedem si din spate iar cand ai bani ai putea schimba numarul fata.Bafta
|
1 Attachment(s)
Asta este singura poza din spate....cu banii mai greu acum dar pe viitor o sa fie si ala schimbat sau macar indreptat...multumesc de aprecieri
|
Tia iesit bine pentru un vopsitor amantor :D
|
Destul de bine cu toate ca se putea mult mai bine asta daca aveam un pistol si un compresor mai bun....
|
bravo;) a iesit bine;)
|
Multumesc AYG.....urmeaza polish si sper sa mai rectific din defecte....
|
tinand cont in ce conditii s-a desfasurat toata actiunea....a iesit foarte bine!te felicit pt ce ai facut!succes in continuare!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Salutare! Avand in vedere ca ai facut-o tu in garaj masina per total arata chiar bine pot sa zic,bine ca cel mai bine iti dai seama in realitate dar oricum....felicitari pt.munca depusa la ea si bafta in continuare cu proiectul;)
|
va multumesc baieti ca imi apreciati si incurajati munca...chiar nu ma gandeam ca o sa aibe atatea reactii pozitive....real are defecte(sunt amator ce naiba)dar eu zic ca le rezolv la polish :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:42. |
- Copyright 2026 4Tuning