![]() |
Re: kitch tuning din bacau
Experimenteaza..am uitat ...sa spun CICA!!!
|
Nu se poate asa ceva...rad si acum cand ma uit :) :) :) :)
|
Quote:
aham .. daca si asa zici ca il cunosti zii si lui sa intre pe forum sa vada care e treaba sa numai rada lumea de masina lui |
el n-are treaba cu netu....
|
2 Attachment(s)
ia...un kitch:rolleyes2 :twisted:
ps: Da a mea a fost....:twisted: ii ziceam FARASHU...;) ! |
Quote:
"farashu" vine de la forma spoilerului fata...cred. inca ceva, te plateau astia de la drumuri poduri iarna ca facei o parte din munca lor,sau vroiau ca sa arunci si cu nisip? |
cu zapada da ..:rolleyes2 ...cu nisip nu prea.....:lol:
|
auuuuu
spoilerul ala de pe limuzina aia alba, tip 1300, mi-a afectat iremediabil vederea :D:D:D:D e jaleeeee |
tata cred ca omu cu dacia e culegator shi spoilerul ala ascunde o adevarata mashinarie de cules prostia
oare ce o fii fost in capu lui cand shia montat ditai mai spoilerul |
filme cu f&f , pun pariu :D:D:D
|
omfg ce bombe :O dacia aia e chiar "mortala" :)))
|
Hmm...Am mai vazut eu ceva,pacat ca nu am reusit sa-i fac poza...Era un Logan alb,de NT,cu putin styling extern destul de reusit,dar pe portbagaj,avea ceva interesant...Stema de VW si TDI !!! Eu nu ii inteleg pe cei care pun embleme de alta marca pe masina lor...Am sa pun si eu la masina mea stema de Logan...Ca asa e moda....... :???: :lol:
|
am vazu tsi eu dacia aia alba..... vreaus a va spun ca e penalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. mai are 1 cm si da cu bara aia de pamant.... mi-am facut cruce... e sub orice critica.
|
3 Attachment(s)
a mai fost pusa poza... de remarcat, ca are 4 prezoane... nu are manere pe portierele spate... tuning ce mama naibii.
|
auuuuu
2 randuri de praguri, spoiler din tabla(presupun) stopuri la 50 de ron din targ, faruri de aro 10 (cred eu) semnale fatza de nova, cuibar :D de oua pe capota made in vitan tunnning ce mai, om inventiv da' in drectia gresita :) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:50. |
- Copyright 2026 4Tuning