![]() |
Re: Club Cielo
in leg cu autocolantyull...eu zic sa va mai ganditi sik s a ramane de comun acord cu toti....id meu e don_allex90 ..depinde de culoarea masinii...de lunetele fiecaruia...k uni au ionizate..altii fumuri..si sincer pe dinafara...in cateva zile vil dezlipesc...si daca e pus pe vopsea...mair au...parerea mea
|
Ce sa zic, eu il am pe cel de 4tuning de vreo juma de an si nu l-a deslipit nimeni, depinde ce fel de vecini avetzi si depinde si de locul unde lasatzi masina. Mai bine ar fi sa le punem pe luneta in colt, cum am mai spus mai devreme...
|
Sau simai bine...inca o idee geniala...il punem in geam in fatza pe interior, deasupra la cea dunga neagra a parbrizului, parte de jos, si am terminat cu tot balciul, nu mai trage nimeni de el, se vede la toata lumea, ca doar nu avetzi vreunul folie pe parbriz, ce draq, acum nu stiu, va las si pe voi sa propunetzi si majoritatea castiga :D
|
dap pe parbriz ar fi perfect...in fatza...si o sa vina pe dinafara nu?orikm nu o sa le putem pune pana la vara ....deci...akm nu are rost...adika poate voi aveti garaje cu caldura...eu nuuu am.:Dpoate sal pun kat o fi in service...sar putea sa aduc noi..membri...eu cred k imi fac un mini clucb in oras numai cu ce i cu cielo care au ALX....numarul e ras...sunt vreo 10 masini cu nr alx in oras:D apropo se poate face geamul ,de fapt toate geamuriel,fara parbriz...un fel de albastru dar mai spre transparent?cum e in nfs?adika si la unele mercedesuri...o tenta asa de albastru..dar mai puternica as vrea...si costa mult?sau tot negre sa le fac?
|
Dragi si stimati con-forumishti, dupa 8 ianuarie va asteapta o mare surpriza lagata de acest minunat Club Cielo...Va pup si nu ma intrebatzi ca oricum nu o sa va zic nimic, o sa vedetzi atunci......
|
Cu riscu de a strica surpriza: Ne-ai inregistrat ca si club?!
|
numi plac surprizele.....................ma omoara ..imi scurteaza dublu din viata...:DDD:((((((un indiciu mic
|
:P nu va zic nimic..........surpriza
|
Quote:
|
si eu zic ca e mai bine sa fie ca cel de 4 tuning :) arat misto si eu il am demult si nare nici o problema
|
referitor la sigla : io zic asa :
dreptunghi de 12/8cm nici prea mare nici prea mic... referitor la intalnire : stabiliti fratilor o ora....oarecare...io maine nu muncesc asa ca.... |
Si eu sunt de parere ca ar trebui sa fie cat cel de 4tuning.Cat depsre intalnire nu o sa ma bag pt ca nu am cu ce sa vin la intalnire asa ca zic pas....cred ca toata luna o sa tot zic pas.
|
ssa va ganditi...fiecare pt la vara cu intalnirea...cine face lista cu fiecare de unde e?ca sa stabileasca centrul....dintre localitati?daca e fac eu lista...bagati id asta don_allex90
|
OK BUCURESTI MIINE LA h 15 NU STIU DACA LA POLIVALENTA AU DAT ZAPADA DEAIA AM ZIS HERASTRAU AHUM HOTARITI VOI LOCUL
|
problema cu seful sa rezolval..pardon liderul:d akm partea cu regulile...sorry soryn...dar tre sa te apuci de ele:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:35. |
- Copyright 2026 4Tuning