![]() |
Re: Tutoriale tuning manual machete!
Cred ca era un defect de fabrica. Am dat jos fata usii si am smirgheluit pe interior putin, iar acum sta aproape perfect.
Acum am alta intrebare: Stiti cumva unde as putea gasii Dremel? Eventual pe la ce fel de magazine am sanse si la ce scoruri sa ma astept? :-) |
Praktiker...sa iei ceva medicamente de inima la tine (e vreo 4-500 de lei din cate imi aduc aminte).
|
Chiar atat de scump? De banii astia imi cumpar 2 machete...
Ceva mai "no name" nu am sanse sa gasesc? Ca atat ma intereseaza... sa pot smirgheluii sau taia cate ceva la machete... cam lucrurile de baza si sa fie cat mai mic. Pe un topic zicea cineva parca ca a luat cu 50 de lei asa ceva. |
eu am dat vreo 250 de lei din Bricostore
|
Ai grija cu alea ieftine. Sistemul de prindere al discului trebuie sa fie excelent facut. Nu ai vrea sa zboare discul ala la cateva mii de rotatii pe minut.
Alternativa ar fi ceva de la Proxonn/Einhell si ce alte firme mai sunt. |
Nici nu se pune problema. Nu vreau sa fac un compromis chiar atat de mare. Ma intereseaza ceva sa fie bun, dar si pretul sa se incadreze in niste limite normale.
Nu de alta, dar nu sunt mare tuner de machete (nu ma pot compara cu eddy si multi altii de pe forum), iar pentru doar cateva finisaje/modificari la unele machete nu sunt dispus sa dau 400-500ron. Cele de la Proxonn/Einhell pe la ce preturi le pot gasi? |
http://www.conexelectronic.ro/produs.php?id=121100
Dremel 300 + accesorii |
La Praktiker era un pachet mare cu o multime de accesorii pe langa aparatul propriu-zis (inclusiv cablu din ala flexibil). Pretul din linkul de mai sus e chiar ok.
|
Intr-adevar pare ok si ca pret si ca accesorii, insa discurile acelea mici de smirgheluit de exemplu, se tocesc dupa un timp. La ce pret le gasesc de cumparat dupa aceea?
|
Tu vrei sa smirgheluiesti cu Dremelul? Eu zic sa pastrezi banii in cazul asta si sa ramai la metoda clasica. La 10k rpm s-ar putea sa il smirgheluiesti de tot. Daca vrei sa tai cu el e alta poveste.
|
daca ma poate ajuta cineva : cum se scot rotie la un hummer H2 maisto 1:18? trag de ele ? mi se par cam firave si nu vreau sa le rup
trebuie scoasa cumva janta de pe discul de frana am rezolvat :)...se trage in caz ca se mai intreaba cineva :) |
Buna ziua si bine v-am gasit:) De ieri mi-am bagat si eu nasul intr-o macheta sa o mochetez si am cam prins gustul mochetarii :) imi puteti da si mie idei de materiale de mochetat? spre exemplu astazi am mochetat o masina cu o imitatie de piele(vinilin) dar nu imi place asa de mult pt ca este destul de lucios si ma gandeam ca poate aveti voi o alta idee:) Iar ce material ar fii bun la mochetat cu Alb ?
|
am gasit un fel de catifea in destule culori si care are aspect foarte placut...destul de subtire ca sa poata fi modelata cu usurinta :) la obor shopping center :)
|
|
Multumesc de sfaturi BMWH,dar totusi dati-mi si mie idee de un material alb care merge sa mochetezi machete ca de ex aseara am taiat o haina de imitatie de piele si nu mi-a iesit calumea,adica se vede urat :D si acum chiar am nevoie de ceva sa imite albul,iar cum scrie la tine in tutuorial sa iau laveta dinaia nu merge sa o vopsesc cu alb :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning