![]() |
Re: FOTO CU MASINI TUNATE DIN SUCEAVA(EXLUSIVITATE FOTO)
4 Attachment(s)
Si o Vectra A ..era timpul sa apara:P va prezint ceva poze si cu masina mea;)
|
Quote:
|
frumos vento ar fi si mai frumos daca ar fi vr6
|
Quote:
|
sunt de acord cu kamikazee, anume ca, frate, si in oraselu meu, iti arat omu de 40 de ani cu pleoape, alte triple si eleron + bara spate schimbata, dar nu se arunca sa zica, ca e tuning.... momentan e bine, mai modifica...... suspensie sport... motor de gsi cv....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu am zis k am cea mai tunata Vectra oameni buni...si nici nu vreau sa am.sunt fericit k am o Vectra A frumoasa(putine pe drum) si cu putine accesorii pe ea..dar care au facut-o sa arate cum imi place mie...si nu a fost chiar asa de usor si ieftin. nu cum spui u kamikazee..jante si folie;))dar deh...oameni si oameni.si pe viitor ..ma bate gandul la suspensie(cu toate k nus ce ma fac knd tre sa merg la tara..) si scaune sport...iar visez la un c20let pe ea;) numai bine si va blitzez
|
Pai spor la treaba si poate ne vedem pe drum sau prin Humor.
|
dute maa :)) ozk ai zarit o masina:twisted::oops::-P:!::idea:
Quote:
|
Baieti stiti cum e?...
Va zic eu.. daca nu ai trecut de macar 5-8sute de euro investiti.. poti sa zici doar atat.. masina mea e putin diferita de altele din oras care sunt aceeasi marca :) |
inca ceva.. sper sa nu te simti ofensat YBG .. dar o masina tuning nu prea isi are locul pe drumurile de tara :)
|
Quote:
apropo ....... nu mai sunt masini ? |
Gata cu tuningul ...nu auzi , nu ai ce face cu masinile tunate la noi , pe drumurile de tara ...si il aprob . Toate Spoileratele nerusinate la care proprietarii nici macar nu siau pus umila intrebare : " oare faptul ca am dat o caruta de bani pentru cateva tone de fibra , ma face sa cred ca oribilitatea asta de masina chiar arata bine ? sau .... " . deci ...inainte sa va puneti un spoiler, bara fata , tampon cum vreti sa ii ziceti , ganditiva ca este un KIT AERODINAMIC si nu o chestie care siar dori sa arate mai bine pe masina si la care se uita pitipoanecele . Toate au rolul lor pe o masina .
Tuningul incearca sa imite frumusetea masinilor de curse , iar masinile de curse incearca sa parcurga o distanta cat mai repede posibil .... Deci Stefane ...nu mai baga Supra pe drumul ala de "tara" la Humor ...puneti si tu un motor decent pe masina aia....un 1.9 TDi ....1.4TDi ...sau vreun 2.5Tdi ....am auzit ca sunt chiar bune inainte sa faci 10000 km :)) Ce mama masii ...toti fraierii au acum 3.0 Turbo ...nu are rost ... ;)) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:18. |
- Copyright 2026 4Tuning