![]() |
Re: Discutii despre orice!
Quote:
Mai introduc in categoria de soferi indisciplinati : -agentii (nu toti) -curierii (nu toti) -distribuitori de marfa (nu toti) in general cei la care firma la care lucreaza nu a pus in spatele masinii un nr de telefon unde poti sa-i reclami daca nu sunt disciplinati in trafic ... P.S. Am generalizat la faza cu taximetristi ca sa intelegi cum sta treaba cu ~80% din ei, dar exista si taximetristi, oameni cumsecade si care respecta regulile ,problema e ca sunt din ce in ce mai putini ... |
Pai daca nu ma insel cipri e taximetrist :), da nu cred ca asta conteaza, daca esti taximetrist poti fi si disciplinat. Si in mare e cam adevarat ce spune godless.
|
1 Attachment(s)
si apoi sa nu plangi knd vezi asa ceva :shock: :D:D
|
Quote:
Si referitor la accidente nu cred ca taximetristii fac cele mai multe accidente crede-ma ! Hai ca nu mai am chef de povesti aiurea !:blahblah::blahblah: |
Quote:
dar intradevar TAXImetristi sunt niste soferi desavarsiti, 10 minute conduc dupa care 50 minute stau in statie si conduc la rece. Asa dar nu voi taximetristi sunteti buni soferi, ci restul participantilor la trafic carora le este mila si greata de voi. |
Quote:
Quote:
|
RMB, mi-a placut cum ti-ai parcat furia rosie:twisted: aseara in fatza la oaza italiana :D:peace::peace::peace:. trebuia sa o pui langa mini-uri :twisted::twisted::twisted:
|
acolo are biroul la hotel ;)
|
[QUOTE=MephistoBM;1492953]RMB, mi-a placut cum ti-ai parcat furia rosie:twisted: aseara in fatza la oaza italiana :D:peace::peace::peace:. trebuia sa o pui langa mini-uri :twisted::twisted::twisted:[/QUOT
tot timpul asa isi parcheaza masina....si in legatura cu taximetristii mai sunt si oameni de treaba printre ei....si pana la urma suntem oameni si toti gresim si accidente se intampla tot timpul |
poi acolo este locul meu de parcare. am audiente in fiecare seara de la 19 pana la 22. daca vrei iti fac programare la cabinetul meu.
|
Quote:
|
Quote:
|
Cam asa ceva https://www.youtube.com/watch?v=fd8a6BJT2cc .....
...spirale, guru, chestii, e greu de povestit :twisted: |
Quote:
|
Cipricipri, sper sa nu o iei ca pe ceva personal. Mai ales ca nu ne cunoastriem, asa dar spor la TAXImetrie
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:31. |
- Copyright 2026 4Tuning