![]() |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
clio tuning spate :D
pareri |
Re:
Quote:
m-am apucat si eu de aprtea din fata, da calitatea pozei nu e prea buna si e cam greu sa faci ceva fara sa se vada ca e prelucrat...dar inca incerc |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
Clio spate by KNOX |
2 Attachment(s)
hop si eu, golfuletz le stie deja
|
buna!
buna!
eu am un opel corsa b in 4 portiere din 1995...si as dori sa mi-l modific. ma poate ajuta cineva? daca da...as dori sa putem conversa pe yahoo messenger...pt eu am niste idei dar pina nu vad nu sunt convins.. :D . i.d yahoo msg:albert_md2004 multumesc f mult! |
Re: buna!
Quote:
poza sa fie clara si pe zi facuta poza :D |
nu stiu cum sa pun poza pe forum.....nici nu am poza cu masina mea...am gasit unele pe net ...link-urile:
1. din lateral www.opelfreundeheavensgate.de/.../ corsastory.htm 2.din fata http://www.oc-gelsenkirchen.de/bilde.../rene/h1rr.jpg 3 din spate http://www.forum-auto.com/uploads/20...02336_rear.jpg as vrea sa-i modific spatele ceva in genul noului seat toledo...sau renault megane 2 bicorpe..sau daca aveti voi vreo alta idee mai radicala despre aspectul spatelui astept idei. fata si lateralele ..cum vreti voi...cit mai extrem posibil daca se poate..cit mai late si cit mai joase..cu aripile cit mai iesite in evidenta va multumesc ! |
sorry dar s-a hotarat sa nu mai lucram pe poze luate de pe net(diferite site-uri)
oricum pozele care sunt pe site-ul ala sunt de rezolutie f mica,nu pre` iese treaba k-lumea. fa si tu rost de un aparat foto digital si baga niste poze la masina ta. Numa` bine ! |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
mie-mi place!
mie-mi place...multumesc mult celui care s-a chinuit pe ea...si pt mine... :D
va astept pe voi....taiati-mi sau poate nu elanul... |
se poate?
2 Attachment(s)
se poate face ceva dintr-o bucata de carton(un trabant)?cine are chef si timp poa' sa incerce sa-l modifice...cit de extrem vrea muschiul mintii lui...multam fain! :D
|
3 Attachment(s)
Am si eu o masina. Sa imi faceti si mie tuning da sa nu faceti kitch. :lol:
|
Re:
Quote:
|
Totusi as fi vrut sa arate mai mult a Dacie decat a Clio :!: :!: :!: :!: :!: :!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:50. |
- Copyright 2026 4Tuning