![]() |
Re: Tipe la volan...
3 Attachment(s)
Hai k le pun si aici.
Ma prind si mi-ar prinde bine ambele masini... :)) |
..nah..intr-un final!!!!:D
Sunt reusite!Care a fost problema????;) |
Asta e topicul tipe la volan sau tipe langa masini ?
|
LoL =)) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
...in seara asta esti tare vizual D-le....:D :D :D
dar,cum am mai zis NU mai pun nici o poza!!!!Nici cu tricou ud nici fara!!!:D Si nici macar la volan!Ca dupa aia,numai pozele comentati!Sic! Aici e vb d "tipe la volan"....nu poze cu tipe la volan!!!!Dar oricum,ms ptr idei...daca ma apuc sa-mi fac asa un album,te caut ptr sugestii,ok????:D :D :D :D |
Las ca daca se va realiza acel Show in toamna trebuie sa propunem un punct in program "concrus cu tricouri ude" poate vor fi doritoare , adica hai sa incepe sa le recrutam din timp sa avem din ce alege sa gasim puncte de atractie maxime pentru baietii!
|
Quote:
|
Quote:
ca daca vad gagicile ca se baga lumea la tricouri ude...atunci se vor baga si ele.... :oops: :oops: :oops: :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 |
Daca se renteaza eu ma bag la tricouri ude :D :D :)). Altfel nu! =))
Si mah taticam, daca ma lasa careva, eu ma urc si in, si pe masina... ;) :)) Kiar sub, acuma nu.... ;) |
P.S. Si mai tre sa fiu si intr-o zi buna, nu ca in pozele de sus cand aveam o dispozitie si o moaca de "milioane" din cauza unor controlori idioti.
|
Ariana - daca vrei sub masina eu te las la noi jos in groapa la atelier :-) , cat despre premii la fete cu tricouri ude tre vorbit cu totii din organizare sa vedem ce se aloca din buget
|
Ce de oferte!!!!:D :D :D Dar chiar a zis fata k sub masina NU vrea...:D
Vali,si eu cred k premiile vor fi mai convingatoare,decit una k mine p-acolo!!! :-P |
Quote:
|
Quote:
Trixi...un exemplu viu e totdeauna mai convingator si mai incitant la distractie, decat ce vezi la Tv, sau auzi la microfon. ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:33. |
- Copyright 2026 4Tuning