![]() |
Re: skoda meeting
cand mai faceti o intalnire? Vreau sa vin si eu acum cu skodita mea
|
edy, central stuey...cei care am organizat prima data intalnirea skoda e timpul sa facem inca o intalnire...ce ziceti?
|
ar cam trebui al3xavier.Sa vb toata lumea si sa ne vedem la o intalnire
|
hai ca vedem cum facem sa vedem ce zic si ceilalti poate pe la sfarsitul lunii ne intalnim
|
Quote:
|
ar fi fain sa stabilim intalnirea de asa natura incat sa ai si tu gata masina...
in caz ca restul nu sunt de acord..te iau eu! asa ca propune o data sigura si sa vedem cine este si cine nu este de acord! |
eu zic sa vb aici si sa propuna toata lumea o data sa fie bine pt toti.Toti sa avem masinile gata. sa votam o data buna
|
Ca sa inainteze cu ceva concret discutia, mai intai sa vedem in ce oras va fi intalnirea. Apoi saptamana/zi/locatie/ora.
Poate in iunie ca se mai elibereaza lumea... |
sa fie undeva bine pt toti.Poate pe la mare?Prin Bucuresti? Brasov? Sa cadem de comun acord.Votam ceva?
|
oameni buni eu zic sa ramana tot bucurestiul ati vazut si la ultima intalnire au putut sa vina mai multi oameni datorita locatiei insa data o vom stabili de comun acord ora tot in jur de 14 a fost destul de accesibila pentru toti;) haideti sa vedem cine mai posteaza aici si stabilim intre timp vb si cu baietii de pe skoda-club;)
|
eu sunt de acord cu tine central sa ramana ora 14 dar mai ramane sa stabilim si ziua cand sa o facem?
|
eu nu pot veni dar central are f mare dreptate.nicaieri indiferent oriunde sar face nu vor veni mai multi decat in bucuresti.asa zic si eu bucurestiul este cel mai bun lok
|
atunci eu zic sa o facem in bucuresti. Mai ramane sa stabilim ziua si locul cand o facem
|
Locul o sa fie tot Piata Constitutiei daca mai are cineva alte propuneri il rog sa posteze alte locatii
|
Parcare din mamaia :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:29. |
- Copyright 2026 4Tuning