![]() |
Re: Masinile din ARAD
Ala alb e ok. A fost a undei "vedete". E Cadillac Escalade EXT, culoarea o prinde bine, pimp car.
|
"daca nu fizz atunci cine?" :D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Dacia din Arad
|
Quote:
|
Stiu de mult masina...zilnic e parcata langa piata miorita...galeria e frumoasa:D,are suspensie sport..ma mir ca nu au zburat inca oalele.
Este in Arad o dacie tot 1300 albastra da cu 1.8 16v aia arata si bine si trage si grav:D |
dacie 1.6? hm...cand schimb caseta de directie la batranul taunus poate rezolvam o intalnire....:) pe me nu ma intere dk pierd sau castig
|
pai nici sa nu te intere :) ca nui orice 1.6 :"> mai bine sa fi pregatit moral pt cei mai rau :)
|
mai este una alba (nu are nimic facut la ea, e si destul de veche si nici nui prea ingrijita, sleper ca la carte) a parcat odata peste drum de unde stateam si mia cazut fata cand iam auzit bov-u, ala cand mo vazut io si dat otara si cand iam vazut flame pe toba mam intors in drumul meu
Nu provocati daca naveti ceva turbat (o dacie are ceva kile sub tona !! sau mai vazut minuni) zic eu, nu cunosc personajul |
Quote:
S-a mai vobit mai sus de o dacie albastra care i-arai puternica...cica i-o nu am vazuto pe strazi sau inca nu e gata ? |
nu mai, este o dacie berlina alba (nu vroiam sa super pe cineva dai coaja rau)
si are motor turbo , si nu are modificat nimic (genti tabla, tot stoc ) in afara de o toba prin care vezi si pistoanele cat e de mica, si sa vazut si in mers, e super turbata, iar cea albastra daca nu ma insel e din nadlac |
1 Attachment(s)
Stie careva masina asta?..am auzit ca ii 1.6 DIESEL,unii zic ca fuge foare bine dieselu asta...poate are ceva cip de la Rabanne,sau poate i-a pus turbina de 2,5 transporter...
:D |
Quote:
|
Quote:
|
salutare la toti..e primul meu post aici. nu e pe aici proprietarul unui Passat Variant negru cu numar XXX ? super finut e..am vrut odata sa alerg dupa el sa`l intreb una alta :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:32. |
- Copyright 2026 4Tuning