Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   BR 40 YUL (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/49656-br-40-yul.html)

Prickindell 08-12-08 02:13

Re: Br 40 Yul

cu masca, fara masca YUL face senzatie prin GL orice ar fi....cel putin, prietena mea si o colega de-a ei de facultate au ramas UIMITE cand ai plecat de la facultate zilele trecute. Ele se asteptau la un bolid de genu Honda CRX (care erau renumite pe la noi pt tobe si zgomotul produs pe timp de noapte ) si cand colo ..... :D

PS: ii statea mai bine cu 4 faruri.... parerea mea :)

RobertRFG 08-12-08 13:59

cat vrei pe fosta masca fata iulica??arata bine si asa....

joke 08-12-08 15:18

Quote:

Originally Posted by Sirius (Post 1908142)
ma bucur ca va place.
nu stiu sigur daca vopsesc grila , parca o mai deschide la fata asa cum este.
cam vreau sa vopsesc spatele, negru.
numarul daca il pun jos se vad gaurile de la numarul lui mosu care a avut barile.
doar sa acopar cu scoci de aluminiu.

joke: scociul se pune cu chederul pe masina. ca daca il dai jos cand incerci sa il pui face cute.
contrar la ce spuneau unii, ai grija ca este super aderenta, ca bogdan sa pus sa faca proba cu o zi inainte, si eu cand am venit sa i le pun m-am chinuit juma de ora sa dezlipesc bucatica aia de 5 cm pe care a pus-o el.
deci nu va faceti probleme ca nu se ia decat daca arunci chederul!

Merci pentru sfat, dar stii eu am gasit alta marca nu ce ati folosit voi sper sa fie la fel de aderenta, eu am gasit la Praktiker, merge bagata marginea un pic sub cheder ca sa nu se vada urat nu?? Cum vrei sa vopsesti spatele cu negru la masca, te referi la partea din interior nu??bafta

Sirius 08-12-08 20:26

1 Attachment(s)
fiderzen: masca nu stiu sigur dak o sa o vopsesc cu negru. ma mai gandesc...
acum sunt preocupat sa reproduc o consola... o sa vedeti poze in curand.

robert: masca cealalta nu o vand, dak vrei sa ne intalnim zilele astea sa mergem in combinat, la "cumparaturi".

prikindell: cand ma mai vezi prin gl, la facultate vino sa stam de vorba, k atunci nu ai venit.

joke:dak este scoci de aluminiu pt izolatii, este bun k e f aderent!
faci cum vrei...
spatele ma bate gandul sa il vopsesc ceva in genu acesta dar nu sunt hotarat!

TheEnZo 08-12-08 21:16

Parerea mea Iuli daca o lasi cu farurile alea, vopseste masca negru mat si cu farurile alea ar merge sa dai jos si bara (ceea ce in braila ar fi cam greu sa mergi fara din cauza capetelor de creta :( )
Sau daca treci iar la 4 faruri, o ideie ar fii sa ii faci farurile dinspre interior negre complet ...
La spate sa nu ii faci nimica ca arata brea bine masina acuma ti'am mai spus ... aaa schimba caucicu ala de pe dreapta spate ... stii tu de ce!

Spark 08-12-08 21:27

@Sirius personal nu cred ca spatele vopsit tot in negru arata mai bine, dar asta e doar parerea mea
daca tie iti place ... ok. dar nu consider ca e o idee buna.

@TheEnZo ... cum sa faci farurile negre complet ?

Sirius 08-12-08 21:33

v-am spus, ma mai gandesc.
acum nu imi bat capu sa lucrez la exterior k e frig si...
el se refera la faptu sa vopsesc farurile negre, adik oglinda sau geamul, si sa ramana doar farurile din exterior!

Spark 08-12-08 21:40

hmm .... interesanta idee.
nu m-am gandit la asta. eu tot timpu cand ma gandeam sa ramana doar farurile din exterior, ma gandeam sa le scot pe alea din interior. dar se pare ca se poate si altfel :D
ms de idee ;)

Prickindell 08-12-08 22:29

OFF: atunci cand trebuia sa ne intalnim, nu am putut sa ajung din cauza serviuciului. In schimb, voi "complota" cu prietena sa imi zica cand esti prezent la cursuri si voi veni indata :D

ON: oricum ar fi, masina arata foarte bine. asteptam pozele consolei :)

RobertRFG 08-12-08 22:50

vazusi azi yul pe la tugcenter....
pai cand vrei sa merem la cumparaturi???

Sirius 09-12-08 00:47

0748 457 887 asta e numarul meu pentru ORICINE doreste sa vorbeasca cu mine!

bolidu' 09-12-08 01:36

eu tot la 4 ochiuri as fii ramas dar e frumos si asa!;)

TheEnZo 09-12-08 10:43

3 Attachment(s)
Deci , ideea ar fi sa faca sticla de la farul din interior fumurie cu spray de triple, si in locul becului sa faca un montaj pe ledurii , si acelea sa fie pozitiile.
Exista deja masini in romania cu farurile negre complet ! (exemplu BMW atasat)

Sau Spark, daca s'ar scoate farul ar ramane cam gaura acolo si nu prea stiu ce s'ar putea face ... totusi ar merge ca ideie ce am vazut eu ar fi , in loc de farurile din interior sa se faca prize de aer pt motor (exemplu Opel manta din pozele atasate) sau incercarea de trecere la far de golf 1 si masca de golf 1 , asta am vazut ca se practica pe la olcituri.

Dan TBCuuu 09-12-08 18:28

Quote:

Originally Posted by TheEnZo (Post 1910675)
Deci , ideea ar fi sa faca sticla de la farul din interior fumurie cu spray de triple, si in locul becului sa faca un montaj pe ledurii , si acelea sa fie pozitiile.

Sau Spark, daca s'ar scoate farul ar ramane cam gaura acolo si nu prea stiu ce s'ar putea face ... totusi ar merge ca ideie ce am vazut eu ar fi , in loc de farurile din interior sa se faca prize de aer pt motor (exemplu Opel manta din pozele atasate) sau incercarea de trecere la far de golf 1 si masca de golf 1 , asta am vazut ca se practica pe la olcituri.

cred ca iulica prefera sa ramana mai clasica fara leduri si alte nebuneli...;)

Sirius 09-12-08 19:08

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TheEnZo (Post 1910675)

o dacie doar cu doua faruri rotunde... hmm ar arata ca o broasca!
sau...nu stiu ce sa zic...spuneti si voi ceva!

All times are GMT +2. The time now is 15:24.

- Copyright 2026 4Tuning