Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tg-Jiu (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu.html)
-   -   Cele mai tari masini vazute in Tg-Jiu (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu/48362-tari-masini-vazute-tg-jiu.html)

wolverine 12-01-09 15:59

Re: Cele mai tari masini vazute in Tg-Jiu

si mie mi`sa parut ca am vazut...un seria 5 alpina

lowrider.STi 12-01-09 17:15

l-am vazut si eu...parerea mea e ca ala e un simplu seria 5 cu sigla de alpina.....

wolverine 12-01-09 17:18

si jante de alpina...

Sasha 12-01-09 18:38

acum daca tot vreti sa faceti un poll cu masini tari...trebuie sa specificati care sunt criteriile ;) ca nu poti sa compari un lambo cu un ursulet oricat de activ ar fi...asta una la mana...si 2 ar fi ca masini noi apar zilnic si sa punem in poll decat masina lui x sau lui y e cam uratel...si va rog sa-mi spuneti si mie care ar fi rostul topicului ca nu inteleg???Masina aluia e mai tare decat a mea...si masina mea e mai tare decat a celuilalt? :|

manu_96xls 12-01-09 18:42

Sasha, dacă ei au vrut să aleagă cea mai tare mașină, le-am oferit o variantă , pe baza căreia să se aleagă mai ușor cāștigătorul ! Personal, am aceeași părere ca și tine, dar...;)

Sasha 12-01-09 18:43

aham..am inteles.. merci Manu !!!

Lukyan 12-01-09 20:06

pai daca facem un poll nu mai putem adauga variante pe parcurs?

manu_96xls 12-01-09 20:44

Nu se poate edita un poll decāt īn primele 5 minute de la creare!:)

Lukyan 12-01-09 20:53

aaa...credeam ca se mai pot adauga totusi mai tarziu si alte variante.
trebuie sa va dau dreptate atunci...nu prea ar avea rost

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1976189)
...si va rog sa-mi spuneti si mie care ar fi rostul topicului ca nu inteleg???Masina aluia e mai tare decat a mea...si masina mea e mai tare decat a celuilalt? :|

ideea era alta,nu sa ne aratam muschii.oricum nu cred ca am fi inclus vreuna din masinile noastre.pur si simplu,eu de exemplu n-am idee care e cea mai puternica masina din oraselul nostru(e CLS`ul AMG,e Murcielago,etc)...sunt mai mic si mai nestiutor :rolleyes2

LE:scuze manu :???:

wolverine 12-01-09 21:27

ce ziceti de 2 topicuri... 1: clasificare 2000-2009(primele 5 locuri sa zic) si 2: clasificare '85-'99(la fel..primele 5 locuri)

Lukyan 12-01-09 21:43

singura chestie ar fi sa nu se mai faca poll...sasha are dreptate,intre timp o sa mai apara multe masini din ce in ce mai faine.ar trebui decat sa punem decat niste conditii/criterii pe diferite clase si sa lasam lumea sa-si spuna parerea.

wolverine 12-01-09 21:45

da..aveti dreptate...Manu..hai gandeste`te la doua topicuri..sa`i dam drumu.

Lukyan 12-01-09 21:49

ar fi frumos sa-l ajutam si noi,nu sa-l lasam numai pe el sa munceasca la treaba asta.maine chiar o sa incerc sa vin cu niste idei,tot n-am ce face pe la facultate :oops:

wolverine 12-01-09 21:51

eu dadui o idee...si pe parcurs puteam sa schimbam clasamentu(prin parera fiecaruia) daca apare alta..sau daca se face imbunatatiri la alta...

Sasha 13-01-09 20:12

am vazut un Nissan Primera azi cu un kit extraordinar de frumos... daca are cineva ochi sa-l vada sa-i faca si 2-3 poze... :love:
Multumesc !!

All times are GMT +2. The time now is 08:13.

- Copyright 2026 4Tuning