![]() |
Re: Al meu E30 3 2.5 12v Coupe ( wip )
Quote:
d`aia nici nu ma grabesc, momentan merg cu carciurile astea ca .. deh altele n-am .. avea aro niste jante .. pe la vreo 1200 de euro .. bbs rs .. 13j pe spate 11 pe fatza daca nu ma insel .. mi-as fii dat de buna voie si nesilit de nimeni un rinichi ... :D |
Quote:
oricum , din nou , ii multumesc lu florica ca o lucreaza extraordinar, vb serios, stau cu el acolo zi de zi si vad .. ca o face din suflet, si cum trebuie, nu doar ca s-o faca.. :D 10q p.s: e haios ca .. acum 5 ani de zile chiar mai bine , eram copil,stateam in kiseleff .. si ma uitam la florica cu micutzu .. si-mi doream mai mult decat orice s-o ard si eu cu ei .. :D |
Quote:
in alta ordine de idei....bravo!!!! o sa iasa o masina jos palaria!!!...mai ales ca lucreaza florica la ea!!! |
da, imi imaginez ce e in capul tau acum, ai dormi in masina in fiecare noapte, dar sa nu te grabesti, luati-o usor, am auzit de florica numai de bine, sunt sigur ca va iesi ceva superb! 8) 8) 8)
P.S. Sfaturile lui 66NFS sunt de baza, dat fiind ca ursul lui a stat pe desktopul meu mai mult de un an :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sper sa le vedem pe aro .. arata incredibil jantele .. |
1 Attachment(s)
alta poza/ / .....
|
Quote:
BRAVOS SANTOSICA SI SUPER FELICITARI A IESIT SUPER BENE URSULETUL ... FELICITARI SI LUI FLORICA PENTRU MUNCA DEPUSA !! ;) |
Quote:
|
sooper ... bafta in continuare ... asteptam poze cu ea terminata
|
mie nu-mi place deloc masina asta
nu-mi place forma caroseriei nu-mi place motorul nu-mi place vopseaua nu-mi place proprietarul sa continui? :lol: :lol: |
Radule nu i-ar sta mai bine su Shadows line, sau cum le zice la ornamentele acelea cromate de la geamuri? Parerea mea
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning