![]() |
Re: Roman
si ink ceva....pe banii lu mamica si lu taticu isi face oricine nu?? si sincer sa fiu... M3-ul roxanei...da e ok... dar e stoc frate...asta vreau sa intelegi...si oricum nu ai sa o vezi p ea sa o arda asa k noi la intruniri sau sa se dea ea de-a latu....
Quote:
|
da ma ok....dar kt timp p an stai tu in roman?? sa fim sinceri acuma....:)
Quote:
|
Quote:
|
citeste mai jos si o sa vezi...nu dau nume k nu mi's sifon....dak stii ceva de masini...spune tot...nu e asa??:D
Quote:
|
Quote:
|
Bobby , ti-am spus si pe mess , si vreau sa spun si aici sa se lamureasca toata lumea , Ideea nu e sa aducem masini TUNATE , facute rakete, trebuie sa venim cu ce avem pentru ca altceva mai tare nu avem , asha ca trebuie sa venim cu ce e cel mai tare pe la noi , chiar daca pentru altii li se par niste tigai , ca au o janta si o folie , multi dintre ei sunt foarte pasionati , dar pana la ora actuala poate nu au avut situatie financiara sa isi puna mai mult de o janta si o folie , si asta nu poate , asta sigur , multi dintre adolescentii din roman sunt pasionati de tuning , dar multi nu isi permit sa le tuneze sau chiar sa-shi cumpere o masina , ideea e , ca trebuie sa venim cu ce avem , asa se face treaba , nu trebuie sa venim cu ce e mai tare sa ne dam mari : " ia uite ce masini avem pe la noi" sau etc.
|
Quote:
|
da :))))) scuza-ma . m-am grabit , ca am scris mult din cate vezi si repejor :))
|
teoria chibritului...
Romanul are cateva masini tunate foarte bine!nua re rost sa le mai amintim sa fosrbit mult despre ele, dar cred ca sa vorbit degeaba, din cate se pare posesorii lor nu vor sa vormemeze o comuniatte ,sunt sigur ca toti acestia stiu de existenta forumului si poate chiar il viziteaza dar nimeni nu a postat..pe sectiunea roman.. |
Lasati-l ma pe skilodu,incearca sa ne dovedeasca ceva,dar nu are dreptate,si scturoag,are dreptate,asa e,multi vor dar n-au de unde,problema financiara e peste tot intalnita sa fim seriosi...
|
ma tu nu m-ai inteles dloc...eu nu vb de "sa ne dam mari"... pur si simplu ma refeream k plm.... ar trebui intai infiintat un club acolo.... plm si eu si altii kre mai sunte p-aici...vom veni acolo in vara...la primavara...si vedem kre e miscarea...si poate realizam ceva:D:D:D
|
Eu zic sa o lasam balta k deja vb. in plus...
|
Pai atunci ce atata zarva ? ?!? :)))) Am zis din prima , daca urmariti thread-ul , am spus : ne intalnim inainte si sa vedem care si cum.
|
Quote:
|
da...sunt si eu curios...cn vb in plus???
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:18. |
- Copyright 2026 4Tuning