Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Onesti (https://forum.4tuning.ro/438-onesti.html)
-   -   Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin Onesti (https://forum.4tuning.ro/438-onesti/43895-masinile-userilor-onesti-masini-tunate-stilate-aranjate-onesti.html)

sageata 13-01-08 22:36

Re: Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin One

trebuia sa le speli inainte de a face poze:lol: :lol: :lol:

daffy duck™ 13-01-08 22:38

Re: Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin One

corect! trebuie sa ai grija de masinile tale! revin si eu cu niste poze imediat

daffy duck™ 13-01-08 22:45

sa imi spuneti daca va plac si va las si un site daca doriti

www.fanatikmotorsport.ro

sageata 13-01-08 22:46

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 1291232)
sa imi spuneti daca va plac si va las si un site daca doriti

www.fanatikmotorsport.ro

vad o foaie alba. imi place ca e curata.

daffy duck™ 13-01-08 22:47

7 Attachment(s)
Enjoy...:twisted:

daffy duck™ 13-01-08 22:49

Da stiu este foarte curata pagina, dar acum este murdarita de niste bestii :twisted: :twisted:

sageata 13-01-08 22:51

pai sa vedem si noi "mizeriile"!:-P

daffy duck™ 13-01-08 22:57

7 Attachment(s)
Uite ca am adaugat ceva "pete" pe aici si mai sunt si mai sus daca te uiti...

BeBy_89 16-01-08 12:17

Niste masini de prin onesti:)

sageata 16-01-08 12:27

Quote:

Originally Posted by BeBy_89 (Post 1295588)
Niste masini de prin onesti:)

unde sunt?:D :D :D

Ratzza 16-01-08 15:31

Beby89 k sa postezi pozele pe care vrei sa le pui...dai la go advanced manage attachments..browse la pozele pe care vrei sa le pui de pe desktop sau unde le ai tu si dai submit reply...sper k am fost de ajutor :P

Andrey_FL 16-01-08 16:00

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 1291203)
trebuia sa le speli inainte de a face poze:lol: :lol: :lol:

sunt masini de prin onesti ca de nu e topic numai pentru masini personale
Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 1291261)
Uite ca am adaugat ceva "pete" pe aici si mai sunt si mai sus daca te uiti...

duck...pune poze cu masini de prin onesti....ca de asta e topicul...pozele din astea ar fi bine sa pui pe cafenea daca e sa la pui.....si incearca sa spui totul intr-un singur post...numai pune 2 posturi unul langa altul..asteapta sa raspunda cineva...

BeBy_89 16-01-08 16:19

ms Ratzza:)

BeBy_89 16-01-08 16:27

8 Attachment(s)
niste masini din onesti:) cunoscute:)

si ma scuzati pentru greseala se mai intampla:)

Andrey_FL 16-01-08 16:50

vezi ca ai si edit post pentru 5 minute...scuze de offtopic

All times are GMT +2. The time now is 09:40.

- Copyright 2026 4Tuning