![]() |
Re: Cea Mai Urata Masina A Momentului
Ssang Yong Actyon
Fiat Multipla Peugeot 206 Sedan Skoda Fabia Sedan Renault Clio Sedan (ultimul) Mercedes Clasa A (primul model) Pentru mine astea sunt cele mai urate masini :D. |
Quote:
geely, ceo si celelalte chinezarii .. cum de am uitat de ele? Sunt cele mai oribile .. oricum sunt copii ieftine si foarte urate ale diferitelor modele de bmw/mercedes/alfa etc.. nici nu poti sa le numesti masini .. :!: |
parca era una CEO .. care era leit bmw x5 .. .am vazut una si in oras dar cea mai tare am vazut-o la sinaia ca avea sigla de bmw si abtibilde de bmw :lol:
PS: .. nu orice pisica as alege! ci COUPEul :X |
La interior jos palaria pentru X6, insa la exterior chiar e un model urat.
|
x6 mi se pare o masina senzatioanal. daca ar fi dupa mine si ar trebui sa aleg intre x5 si x6 , categoric x6. daca ar fi sa zic un model de la bmw care nu imi place ar fi x3 urmat de seria 1
|
Dupa mine cea mai urata masina e masina papala=)))))
|
daca tot se spune ca X6 X5 sau E ca sunt urate atunci pt mine e urat enzo zonda GT ul de la porsche SLR ul etc
|
zonda si enzo chiar sunt uratele insa ..porsche gt si mclaren slr sunt superbe :)
mai e urata e-klasse din 98 aia break :| .. hidoasa rau |
Quote:
|
2 masini urate care imi vin acum in minte ... C5 sedan si 206 sedan :|
|
Quote:
|
c4 sedan ... greseala de redactare si daca iti place c4 sedan nu te condamn dar eu nu`l suport ... spor
|
Parerea mea , luati in considerare si noul Renault Clio Simbol , este cea mai infecta masina dupa parerea mea , e hidoasa masina
|
chiar ca.. si symbolu' asta nou e infect rau
|
Clio Symbol modelul nou mi se poare identic cu 206 sedan, 2 masini extrem de urate...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:46. |
- Copyright 2026 4Tuning