![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
Astazi am achizitionat Alarma cu inchidere centralizata cu tot urmeaza s-o pun,sa vedem la cine si cat face tot costu :rolleyes2:rolleyes2
|
Quote:
|
gata sa facut :D
|
Quote:
|
Dacia asta niciodata no sa ajunga la remat,garantez;), totusi e 98 nu 77 sau 85 sau ma rog...masina este tanara are doar 12 anisori :D oricum la remat nu accepta masini peste 97 m-am interesat :D asa ca niciosansa sa ajunga acolo
|
Quote:
|
Stiam Gangstah :lol::lol::lol: asta iti place tie cel mai mult sa faci :lol::lol: app ai mai lucrat la masina ?
|
Quote:
sunt satul de ordine si de analfabeti care se cred ceva....mi-am neglijat singura pasiune si lucru care ma face fericit:TUNINGUL SI MASINA..o sa revin in curand cu schimbari |
Gangstah ne placut sa aud cai neglijat pasiunea ta,sper ca sa-ti faci timp sa recuperezi timpul pierdut asta e sti cum sunt ...astea mai mari(ma refer la patroni), daca ai nevoie de o mana de ajutor ai nr meu de telefon .ne auzim bafta frate:D
|
Salutarea tuturor :) DJBOSS .. in legatura cu alarma.. stiu pe cineva care monteaza.. sau ai rezolvat? :)
|
InNo ,nu nu am rezolvat inca, ia intereseazate cati bani imi ,acea persoana pt a monta inchiderea si alarma:lol: astept mesaj
|
DJBOSS... stiu ca unchimiu monteaza asa cva.. :) si a montat si pe dacii si pe de toate.. :) Vorbim, da`mi un pm cu id.
|
InNo Ti-am dat PM astept raspunsu tau..
|
Pacat , mare pacat ...
Datorita unor "pasionati" care oricum acum s-au dat la fund , s-a ales prafu' de sectiunea Severinului .. ceea ce acum trebuia sa fie ceva demn de 4tuning , datorita masinilor aparute si modificarile care multi le-au facut , a ajuns sa fie ceva pe care majoritatea celor care postau aici prefera sa o faca uitata. R.I.P Sectiune DROBETA TURNU-SEVERIN a 4tuning ! |
asta e dodo, toti lucram la masini dar na
|
All times are GMT +2. The time now is 06:35. |
- Copyright 2025 4Tuning