Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Drobeta Turnu Severin (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/41365-drobeta-turnu-severin.html)

DJBOSS 29-09-10 13:52

Re: Drobeta Turnu Severin

Astazi am achizitionat Alarma cu inchidere centralizata cu tot urmeaza s-o pun,sa vedem la cine si cat face tot costu :rolleyes2:rolleyes2

robby_sev 29-09-10 17:36

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3690831)
Astazi am achizitionat Alarma cu inchidere centralizata cu tot urmeaza s-o pun,sa vedem la cine si cat face tot costu :rolleyes2:rolleyes2

dak dai un suc te ajut ;))

DJBOSS 29-09-10 21:17

gata sa facut :D

Gangstah 29-09-10 23:03

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3690831)

o sa fie cea mai scumpa dacie de la remat cand o sa o predai .....:twisted::idea::lol:

DJBOSS 30-09-10 00:13

Dacia asta niciodata no sa ajunga la remat,garantez;), totusi e 98 nu 77 sau 85 sau ma rog...masina este tanara are doar 12 anisori :D oricum la remat nu accepta masini peste 97 m-am interesat :D asa ca niciosansa sa ajunga acolo

Gangstah 01-10-10 06:52

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3692264)
masina este tanara are doar 12 anisori

cand o face 13 ani ai fac cadou un bidon de castrol 0w30 sa mai mearga inca atat...hai spor la treaba eu doar te tachinez in lipsa de progrese la masina mea proprie....

DJBOSS 01-10-10 10:39

Stiam Gangstah :lol::lol::lol: asta iti place tie cel mai mult sa faci :lol::lol: app ai mai lucrat la masina ?

Gangstah 01-10-10 19:51

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3695093)
Stiam Gangstah :lol::lol::lol: asta iti place tie cel mai mult sa faci :lol::lol: app ai mai lucrat la masina ?

nu man nu am avut timp cu serviciul asta dar in curand prevad o schibare de loc de munca, poate si de masina(orcum pe asta nu o dau ramana in familie)
sunt satul de ordine si de analfabeti care se cred ceva....mi-am neglijat singura pasiune si lucru care ma face fericit:TUNINGUL SI MASINA..o sa revin in curand cu schimbari

DJBOSS 01-10-10 22:21

Gangstah ne placut sa aud cai neglijat pasiunea ta,sper ca sa-ti faci timp sa recuperezi timpul pierdut asta e sti cum sunt ...astea mai mari(ma refer la patroni), daca ai nevoie de o mana de ajutor ai nr meu de telefon .ne auzim bafta frate:D

InNo 10-10-10 01:41

Salutarea tuturor :) DJBOSS .. in legatura cu alarma.. stiu pe cineva care monteaza.. sau ai rezolvat? :)

DJBOSS 10-10-10 10:19

InNo ,nu nu am rezolvat inca, ia intereseazate cati bani imi ,acea persoana pt a monta inchiderea si alarma:lol: astept mesaj

InNo 10-10-10 23:01

DJBOSS... stiu ca unchimiu monteaza asa cva.. :) si a montat si pe dacii si pe de toate.. :) Vorbim, da`mi un pm cu id.

DJBOSS 10-10-10 23:35

InNo Ti-am dat PM astept raspunsu tau..

DoDo NSL 14-10-10 22:05

Pacat , mare pacat ...

Datorita unor "pasionati" care oricum acum s-au dat la fund , s-a ales prafu' de sectiunea Severinului .. ceea ce acum trebuia sa fie ceva demn de 4tuning , datorita masinilor aparute si modificarile care multi le-au facut , a ajuns sa fie ceva pe care majoritatea celor care postau aici prefera sa o faca uitata.

R.I.P Sectiune DROBETA TURNU-SEVERIN a 4tuning !

ovidiu89 14-10-10 22:19

asta e dodo, toti lucram la masini dar na

All times are GMT +2. The time now is 06:35.

- Copyright 2025 4Tuning