![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
|
cu acetona :P
|
Quote:
Quote:
|
Am gasit pana la urma decapant, maine ma apuc de treaba! :X abea astept.Mai stiti cum se desfacea lantul?
|
Quote:
Aştept poze! :P |
Quote:
|
Quote:
|
Am dat azi o mare parte din vopsea jos, dar am ramas fara smirghel si fara timp.
In trecut am facut o prostie prin faptul de a o vopsi cu negru si acum cand dau sa o iau se face cauciucata si se depune pe smirghel. Decapantul isi face treaba, dar mai tre sa aplic inca odata sau de 2 ori ca sa fie treaba treaba. Revin cu poze pe vineri sambata cand voi fi liber! Mare noroc ca manusile chirurgicale ca ma faceam totuna pe maini :X. Furca o las la urma, intre timp mai caut vopsitor dispus! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
si eu astept zapada :X...nu iarnaX(;))...ma rog,,,cam tot aia e...ideea e k vreau sa ninga:X
|
Quote:
|
Am dat vopseaua jos, dar mi-au ramas doar locurile greu accesibile si unde sunt sudurile, maine sau sambata aduc cadru acas sau il fac tot la garaj cu bormasina ca mi-am luat capete cu sarma :D.Mai ramane furca fata de rezolvat care o fac tot maine!
|
1 Attachment(s)
Scuzati caci ma bag aiurea in seama, tinand cont ca este un topic pentru biciclete am zis sa incerc si aici, caut de ceva vreme chiar si pe google manusi ca acestea din imagine dar nu gasesc, am cautat si in orasul in care sunt acuma de ceva vreme si nu gasesc.
Poate gasiti la voi in oras sa imi dati un pm ca le platesc dar nici sa fie o suma exorbitanta. Ps: manusile acestea sunt marime mica, marime mare nu au si costa 140 roni cu tot cu taxele de expediere. Pe criza asta sunt scumpe! Astept pm! Sper sa nu supar pe nimeni |
| All times are GMT +2. The time now is 20:13. |
- Copyright 2026 4Tuning