![]() |
Re: E36 - coupe SXL
7 Attachment(s)
postate pentru voi ...... cei ce urmariti cu draga inima...
|
:yikes:
|
Sa inteleg ca mergi pe 11j pe spate.
Felicitări! |
Se vede de la cativa km, care are meseria pe mana.
Tinichigi, vopsitori si mai ales mecanici, vezi la orice colt de strada. Cunosc servisuri mari, care habar nu au ce fac acolo. Atat timp cat iese banu, dai in p..a mea pe clienti. Maine se intorc iar, si asa vin bani de la fraieri. Toti se dau ca stiu. Toti se pricep la politica, femei, tehnica si fotbal. Bravo baiete si saluta-l pe meserias. |
14 Attachment(s)
Quote:
Daca puneam roti de 11j spate masina suferea foarte mari modificari de caroserie (spatele trebuia latit cu tot cu praguri - ceva gen Delta Integrale...nu mi-am dorit asa ceva , doresc o linie cat se poate de originala si fara stresul aripilor/jantelor.... In fotografiile ce le-am postat o sa observi ca exista acolo un suport de bara custom ( ca si aripile ) facute de mana lui....toate vor pastra linia ;) dar ne adaptam cu 10j sub aripa ;) ! Quote:
Merg la el....... daca nici la el nu iese masina asa cum imi doresc , renunt la aceasta pasiune... Pot sa spun ca in prezent masina are 5 luni de cand este la el , si mi-a spus ca va fi gata undeva prin luna Mai la sfarsit. Nu ma grabesc nicaieri , imi place enorm cum lucreaza , si ce fel de om este . Sa va mai spun ca am vopsit masina cu garantie 10 ani , si ca raspunde de tot ceea ce a facut la aceasta masina printr-un contract ??? Unde gasiti asa ceva in Romania ? Va mai atasez niste poze ,sa va faceti o idee mai ampla cum se lucreaza ! Multumesc pentru ceea ce ai scris si mentionez ca ai perfecta dreptate ;) ! |
ARTA !;)
|
5 Attachment(s)
.................
|
Felicitari !
Incet incet prinde contur si la final o sa iasa ceva frumos. Succes in continuare. |
Cred ca ai facut cea mai buna alegere ca ai dus masina acolo. Baietii astia au dus meseria la nivel de arta. Daca si cu celelalte aspecte esti impacat (pretu si durata lucrarii) singura optiune este sa iasa exact pe placul tau. :-)
|
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
Felicitari !
O sa arate intr-un mare fel. |
4 Attachment(s)
MULTUMESC :D :D :D
VA PREZINT ARIPI UMFLATE FARA GRAM DE CHIT DE ELE !!! |
Arata excelent ! Se vede ca se lucreaza incet si cu foaste mare grija si pricepere.
|
4 Attachment(s)
Cam asa au iesit pasajele spate....si asa se prezinta masina lasata blana
|
In sfarsit o masina facuta cum trebuie si la noi, urmaresc forumul de cel putin 4 ani, iar pana acum nimeni nu a mai lucrat atat de bine si frumos. Felicitari
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:56. |
- Copyright 2026 4Tuning