Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacii Speciale (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/39746-dacii-speciale.html)

skoda boy 30-09-07 19:13

Re: Dacii Speciale

Prima dacie tunata ca lumea a fost TAU-ul si dupaia au inceput toti sa tuneze dacii...tot respectul pt TAU

LKS 30-09-07 19:34

1 Attachment(s)
da...intradevar esti si tu un mare om ...

uite tau ..intradevar tunat

skoda boy 30-09-07 19:36

Nu tau asta ci cea alba cu capota neagra....nici nu se compara...

LKS 30-09-07 19:37

Quote:

Originally Posted by skoda boy (Post 1126363)
Nu tau asta ci cea alba cu capota neagra....nici nu se compara...

daca taceai ...

ia compara tu numarul daciei de care zici tu ..cu asta ...si ai sa vezi ca e aceeasi ...asa arata inainte ...prima dacie tunata ..apare si in cartile de istorie

Villy ATS 30-09-07 20:05

mah am vazut pe la inceputul topicului o daciew facuit gen gordini frumoasa foc...dar nu avea un far mai exact farul dp partea soferului....si nu e singura masina care o vad fara far si face parte din categoriia masinilor preparate...este vro poveste..plss spuneti`mi si mie daca stie careva :) ms anticipat

GJ 33 KOS 30-09-07 21:02

Quote:

Originally Posted by LKS (Post 1126357)
da...intradevar esti si tu un mare om ...

uite tau ..intradevar tunat

tare TAU-ul poza asta n-o stiam.... :-P

Sonny 30-09-07 23:48

Pai cam de la asta a inceput Istoria TAU! :)

SUPAPA_Jr 01-10-07 11:27

dap...ala e tau vechi :)) old kitchy tau...bine ca a venit pe calea cea buna... prima dacie tunata ok cred ca a fost cea din CT,WRC-ul mai e foarte draguta...si veche :D

LKS 01-10-07 13:12

Quote:

Originally Posted by SUPAPA_Jr (Post 1127296)
dap...ala e tau vechi :)) old kitchy tau...bine ca a venit pe calea cea buna... prima dacie tunata ok cred ca a fost cea din CT,WRC-ul mai e foarte draguta...si veche :D

presupun ca vb de dacia albastra GEC ..intradevar era cam prima dacie modificata (mai mult) care o vedeai pe strada..
daca o luam de la inceputurile daciilor modificate ..sa nu uitam de cele de raliu de acum 20-30 de ani ;)
oricum subiectul primei dacii modificate ..e cam fara sfarsit ..ca intotdeauna o sa apara unul care va zice ca el a avut prima dacie modificata.....

Cypy... 01-10-07 17:16

Quote:

Originally Posted by villy02ats (Post 1126409)
mah am vazut pe la inceputul topicului o daciew facuit gen gordini frumoasa foc...dar nu avea un far mai exact farul dp partea soferului....si nu e singura masina care o vad fara far si face parte din categoriia masinilor preparate...este vro poveste..plss spuneti`mi si mie daca stie careva :) ms anticipat

Din cunostintele mele eu am vazut pe un BMW la televizor la o emisiune de tuning si navea far si a zis ca acolo a scos farul pt ca in spatele farului se afla filtrul de aer si ca sa primeasca mai mult aer , poate asa o fi si la dacii ca am vazut si eu niste poze cu motoare pe la inceput si aveau filtrul de aer pe partea soferului in fata farului:D

LKS 01-10-07 17:22

Quote:

Originally Posted by Cypy_Pesac (Post 1127764)
Din cunostintele mele eu am vazut pe un BMW la televizor la o emisiune de tuning si navea far si a zis ca acolo a scos farul pt ca in spatele farului se afla filtrul de aer si ca sa primeasca mai mult aer , poate asa o fi si la dacii ca am vazut si eu niste poze cu motoare pe la inceput si aveau filtrul de aer pe partea soferului in fata farului:D

in general farul se scoate pentru a trage aer mai mult admisia ..sau pentru racire

Villy ATS 01-10-07 17:28

Quote:

Originally Posted by LKS (Post 1127777)
in general farul se scoate pentru a trage aer mai mult admisia ..sau pentru racire

da dara la dacie filtrul de aer este in partea cealalta...(bn sa zicem k era modificata pozitia motorului) si in plus era model de 1300 care semiaripile nu permiteau patrunderea aerului k lumea ..
dar cine stie...:D

LKS 01-10-07 17:44

Quote:

Originally Posted by villy02ats (Post 1127788)
da dara la dacie filtrul de aer este in partea cealalta...(bn sa zicem k era modificata pozitia motorului) si in plus era model de 1300 care semiaripile nu permiteau patrunderea aerului k lumea ..
dar cine stie...:D

nu subestima Daciile ! ;)

Villy ATS 01-10-07 18:06

Quote:

Originally Posted by LKS (Post 1127822)
nu subestima Daciile ! ;)

adevarat ;) oricum cred k de aici vine mai mult k sigur...:)

Villy ATS 01-10-07 18:54

mah ...ati uitat o dacie din timisoara fff importanta..avea nr ceva gen TM XX NOS era alba f simpla la exterios ..si cu un motor foarte nervos... cred k stiti de ce vorbesc...
e postata pe site la 4tuning

All times are GMT +2. The time now is 15:42.

- Copyright 2026 4Tuning