![]() |
Re: Dacii Speciale
Prima dacie tunata ca lumea a fost TAU-ul si dupaia au inceput toti sa tuneze dacii...tot respectul pt TAU
|
1 Attachment(s)
da...intradevar esti si tu un mare om ...
uite tau ..intradevar tunat |
Nu tau asta ci cea alba cu capota neagra....nici nu se compara...
|
Quote:
daca taceai ... ia compara tu numarul daciei de care zici tu ..cu asta ...si ai sa vezi ca e aceeasi ...asa arata inainte ...prima dacie tunata ..apare si in cartile de istorie |
mah am vazut pe la inceputul topicului o daciew facuit gen gordini frumoasa foc...dar nu avea un far mai exact farul dp partea soferului....si nu e singura masina care o vad fara far si face parte din categoriia masinilor preparate...este vro poveste..plss spuneti`mi si mie daca stie careva :) ms anticipat
|
Quote:
|
Pai cam de la asta a inceput Istoria TAU! :)
|
dap...ala e tau vechi :)) old kitchy tau...bine ca a venit pe calea cea buna... prima dacie tunata ok cred ca a fost cea din CT,WRC-ul mai e foarte draguta...si veche :D
|
Quote:
presupun ca vb de dacia albastra GEC ..intradevar era cam prima dacie modificata (mai mult) care o vedeai pe strada.. daca o luam de la inceputurile daciilor modificate ..sa nu uitam de cele de raliu de acum 20-30 de ani ;) oricum subiectul primei dacii modificate ..e cam fara sfarsit ..ca intotdeauna o sa apara unul care va zice ca el a avut prima dacie modificata..... |
Quote:
|
Quote:
in general farul se scoate pentru a trage aer mai mult admisia ..sau pentru racire |
Quote:
dar cine stie...:D |
Quote:
nu subestima Daciile ! ;) |
Quote:
|
mah ...ati uitat o dacie din timisoara fff importanta..avea nr ceva gen TM XX NOS era alba f simpla la exterios ..si cu un motor foarte nervos... cred k stiti de ce vorbesc...
e postata pe site la 4tuning |
| All times are GMT +2. The time now is 15:42. |
- Copyright 2026 4Tuning