![]() |
Re: Accidente
Mersi glaw pt. explicare. Am intrebat si eu pe prietenul meu si mi-a explicat cum era la el... (Vento) are o bara de sticla in bara.
|
Quote:
poate e alt model sau cine stie:rolleyes2 :rolleyes2 |
Quote:
Incerc sa gasesc un manual, ca sa vad cum e... Si al tau e din 95-96? |
2 Attachment(s)
pfoaa...deci..senzorii pt airbag sunt plasati undeva pe trager, in lateralul interior al farurilor, deasupra radiatorului, in orice caz nu in bara sau pe intaritura de bara (in cazul in care exista). Airbagurile n se declanseaza la ce mai mic impact, probabil ati obervat, producatorii asigura k masina nu sufera avarii in urma unui impact cu o viteza ce nu depaseste 7km/h (asta nu este o generalitate). atasez si 2 poze pentru a clarifica lucrurile. In prima este incercuita pozitia senzorului, in a 2-a se poate urmari si firul care merge la acest senzor...Aceasi situatie si in partea stanga. . .:)
|
Quote:
astai faza io nu am vazut la nici o masina sa fie in bara dar maine trebuie sa dau jos bara din nou si chiar o sa ma uit la acest lucru |
nu sunt in bara..cauti degeaba :)
|
Quote:
|
stie careva cum s`o petrecut accidentu de la dacia service(de pe dorobantilor) si cum o ajuns vento`ul pe trotuar cu rotile in interior?
am 2 poze, maine le postez |
2 Attachment(s)
pozeleeeeeee
|
bah ventou ala e de pe dunarii :lol:
|
Din pacate am fost martor la un accident azi dimineata , venind dinspre Sarmas spre cluj , inainte de Mociu , un Seat Leon m-a depasit , eu aveam 120 , el nu stiu cat dupa masuratorile politiei au iesit 98 km/h...dupa prima curba nu l-am mai vazut , doar un fum mare...ca si cum ar fi ceata...in masina erau 5 amici de-ai mei , sunt teferi all . se pare ca a facut explozie...ciudat ca nu s-au declansat airbagurile.
|
10 Attachment(s)
Si acum pozele
|
naspa bine ca sunt teferi
|
s-au rostogolit?
|