![]() |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
e prea plina .... . . .. .. . . .. .. :lol: de ea ... si la propriu si la figurat ... |
Si ca sa vezi, flaviutzo, ca nu bat campii si ca nu sunt singuru' care te considera... cum te considera, ia d'aici:
Quote:
Quote:
PS: uite domne, ca are si flaviutza un admirator (slabe sanse) aici. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
de treaba - muhahahahahaa X 2 frumoasa - muhhahahahaha X n gabi , sa nu fim rai :pelvic_th |
Gata frate! O sanie (ca a lu' Mosu') de respect pentru fratii din Banat si Sarbatori fericite tuturor (incepand de la \"piticu'\" Cioli, pana la \"granzii\" Banatului - Max, Jeff, One, etc.).
Va pup ! |
Re:
Quote:
flaviutza stie ca o simpatizez ...voi de ce va bateti joc de ea ? :cry: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
ce luseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer =)) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
ai de `la meaaaaaaaa :lol: :lol: ce treburi de gradinita....
crearea userului....1 leu crearea avatarului....2 lei flavia facand user ca sa-si ia apararea pretinzand ca e prietenul ei....NEPRETUIT!!! :lol: :? 8) |
Re:
Quote:
ps: terminati cu misto-ul la adresa fetei |
:roll: hmmm...stai sa ma gandesc....nope....e un amic de-al meu care momentan are netu picat si a intrat de la mine. eu nu ma ocup cu treburi deastea.nu-mi sta in caracter :wink:
|
Corselu' e cu diriga, cu alte chestii mai importante :wink:
Hai sa revenim la Bancuri / Glume / Amuzament :wink: |
Re:
Quote:
Sarbatori Fericite ! PS flavia nu-i prietena lu buricu ? :? |
Nu mai baga si tu acum cearta intre ei!era o kestie ce trebuia sa ramana secreta! :lol:
|
Nu mai baga si tu acum cearta intre ei!era o kestie ce trebuia sa ramana secreta! :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:05. |
- Copyright 2026 4Tuning