![]() |
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
cu 206 sau cu 2 barat...printz de cuc`sBurg ce esti :)))hai ca asta fu tare:)
|
:))))))) iar incepeti ? cum ramane cu grataru ? il pregatesc ;)) ?
|
ba omule esti copac? nu ai citit ca duminica e grataru? ce reaq ...se calma aaronel cu posturile si incepi tu? vezi ca ai 2 luni si deja 250 posturi
|
eu abia astept sa vina gratarul ala...sper sa ne si strangem ca lumea.
baietii...mai aveti probe la BAC sau gata ? :D |
1 zi..cat da salam dedicatia
|
deci vreau sa spun ceva....ma aaronele de cand pielea mea esti tu asa cu gura mare? ce c+++t te crezi ma asa important? te omor daca iti folosesc pozele ca sa fac un filmulet? sa`mi bag pielea ca mai zici tu ceva de filmele care le fac EU sau ORICARE user de aici. E treaba noastra si sa sti ca din moment ce ai postat pozele aici nu cred ca AI DREPTU sa acuzi pt PLAGIAT...c++++as pe studiou tau.hai pa
|
Quote:
|
Aaronele, te dai singur de gol :). Eu am spus doar ca nu mai lucrez cu materialele care mi-au fost oferite sa fac filmulete sau poze. De acum incolo voi lucra decat cu materialele pe care le fac eu, nu imi voi mai permite sa folosesc altceva, fara nici o suparare :). Sti, dupa ce te muncesti sa lucrezi cu ceva care..imi pare rau ca spun asta dar nu sunt tocmai ceva extraordinar..fiindca se vede, filmuletul e plictisitor atunci cand se vad masinile doar din spate... Deci..e aiurea dupa ce te muncesti sa sincronizezi sunete, sa tai, sa lipesti, sa schimbi melodia de nu stiu cate ori, sa incerci sa faci in asa fel incat melodia sa "corespunda" cu filmul..sa vina cineva sa iti spuna una si alta..chiar si in gluma
|
si glume dastea faci ma? vezi acum de ce nu te haleste nimeni? vezi acum de ce a zis Geo ca nu te mai lasa sa faci 1 poza la masina?
|
sa nu mai poata sa acuze pe nimeni de plagiat. welcome to 4cerbudeaur.ro by aaronel design.
|
vineri se mai tine intalnirea saptamanala?:)
|
pai din moment ce gratarul s-a mutat duminica...eu zic ca da, dar depinde ce face si Geo...ca stiu ca se duce cu jacku' pana la Sibiu sa-si prelungeasca dovada...poate ajung si ei pana seara...daca nu, ne vedem oricum prin oras pe la un suc ceva :D
|
in principiu ajung pana la 8 si ar trebui sa vin. :)
|
Pot sa vin si eu la intalnire :rolleyes2 :???: ?
|
Cine are nr. lui Geo sa il sune sa ii spuna ca nu conteaza nici daca e mai tarziu de opt :D. Poti veni ca nu te luam la bataie si nu te aruncam in Olt, doar d`aia am iesit in strada in `89, pentru democratie...
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:25. |
- Copyright 2026 4Tuning