![]() |
Re: O noua dacie !
Quote:
|
eu plec in concediu 2 sapt ne auzim dupa 15 septembrie
|
Quote:
|
proiectul e sub paza cortului, dupa concediu o sa vad cum o sa fac sa o termin k ma apuca spumele cand o vad in curte belita asa. :P
|
3 Attachment(s)
Incet incet mai facem cateva ! Lupe si cred ca o sa le fac angel eyes . Zilele acestea cred ca voi achizitiona ce am nevoie pentru un upgrade la interior va tin la curent cu poze !
|
Ehe,ganduri mari ;)
Asteptam cu nerabdare pozele :) |
masina rata foarte bine!felicitari!abia astept s ne intalnim sa le facem cateva poze amandurora.va fi un fel de contrast:tu ai jantele verzi iar eu masina verde,eu am jante albe iar tu masina alba.sunt tare curios in privinta interiorului tau.sunt sigur ca va iesi cv frumos si asteptam poze!bafta!
|
3 Attachment(s)
Mersi frumos chiar cred ca ar fii niste poze frumoase. In legatura cu interiorul ce il am acum , bordul este ft bun , o mica crapatura are si imi sta pe inima :D. Fetele de usi sunt zob dar le voi face in iarna . Am reusit sa imi iau un alt bord si sper pe wekend sa incep sa il montez. Vreau sa imi fac timp si pentru faruri ,eu vreau multe :lol: dar timpul e limitat. Bafta tuturor !
|
De ce nu imbraci in ceva bordul ala ?
|
Quote:
|
de unde ai luat lupele? si cat te-au costat?8)
|
Quote:
|
Quote:
Tu stii foarte bine Gabi cat m-am chinut sa arate bine.. Ai planuri din ce in ce mai mari.Iti urez succes cu ele |
Quote:
Bafta si spor la treaba ! |
Am achizitionat 2 discuri de megan spate si am o banuiala ca vor merge montate pe puntea de dacie. Daca s-ar potrivi as avea in dotare etrieri spate de peugeot 206 spate care vin la marele fix pentru acele discuri. Pe seara revin cu poze bafta tuturor !
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:42. |
- Copyright 2026 4Tuning