![]() |
Re: Donatii piese E36 [doar cereri]
are cineva doua prezoane de roata normale,ale mele sunt cu antifurt si deja sunt rotunjite de cand au tot fost fortate ,si am probleme cu desfacutul rotii
|
Quote:
|
imi pare... :(
cu placere. daca ai nevoi sa schimbi parbrizul nou te duce cu tot cu montaj 260-280 lei undeva in militari spre vama... Scuze , am vazut prea tarziu ca nu esti din bucuresti... S-ar putea si in dr-severin sa aiba ateliere... http://www.marctec.ro/?gclid=CIP2mq_yqbYCFYJBzQodiQkABQ |
Quote:
|
Quote:
|
se impiedica careva de o bascula dreapta,chiar si cu pivoti morti,mai mult am nevoie de bascula(fierul) in sine,multumesc anticipat
|
Quote:
|
caut carcasa OBC 18 butoane, doar partea din fata cu butoane....poate sa fie defect, pixeli morti sau displei spart, pe mine ma intereseaza sa mearga toate butoanele
|
un semnal coupe dreapta fata galben are cineva? stanga am gasit printre "vechiturile" mele
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salutare! Are cineva un bandou de pe aripa dreapta de E36 sedan? Cel incercuit in poza?
|
Quote:
|
SaLutare cine ma ajuta si pe mine cu un CARENAJ DREAPTA FATA bara m...
|
Quote:
De la Mc in directia de mers spre pieptanari e la prima intersectie... Inainte de intersectia aia cu curba de 90 de grade care iese in viilor... Am o exprimare bushtean la ora asta... Sper ca ai inteles... |
1 Attachment(s)
http://www.bmw-filaret.ro/contact-2.html
Service BMW Filaret - Bucureşti Str. Spataru Preda nr 7A, sector 5, Bucuresti Telefon: Secretariat: 021.407.52.50 BMW: 021.407.52.52 BMW FAX: 021.407.52.59 Website: www.bmw-filaret.ro E-mail: [email protected] Luni-Vineri: 8.00-17.00 Sāmbătă: 8.00-14.00 Duminică: Īnchis |
| All times are GMT +2. The time now is 19:40. |
- Copyright 2026 4Tuning