![]() |
Re: Masina mea
jantele ma intereseaza noi(sh mai mult ca sigur le iei indoite,refacute,julite etc), cauciucurile le iau SH pt ca merita(noi dupa mine nu se merita, 205/50/17 probabil la 5 mil bucata...pe cand asa cu 6 mil imi iau SH cauciucuri f bune, cu carne pe ele, din afara.
ps: am vb deja cu baiatul de care spui tu, nu are ceva care sa-mi placa. |
Omule de cati bani dispui numai pentru jante?
|
Eu nu inteleg dc ar conta cati bani am pt jante..am 2 modele puse mai sus la care va puteti da cu parerea. Motivul pt care nu vreau sa spun cati bani am e unul personal,de marketing sa spun asa :)
dezent F voi alege cred, mai astept niste promisiuni de la cineva pt niste modele,o sa vad luni. |
ideea era ca ai cerut ajutor si sa stim cam in ce buget te incadrezi!Nu stau sa iti arat o janta de 200 euro pe care oricum poate nu ti-o permiti...Oricum nu stiu de ce m-am bagat,succes la alegere!
|
Am cerut ajutorul sa ma pot decide dintre modele expuse, dintre taote care am cautat m-am oprit la cateva modele, cele mai de sus. De asta nu intelegeam dc trebuie sa se stie si bugetul. As avea bani si de OZ dar nu vreau sa pun OZ pe aceasta masina, pt ca nu se merita, nu am planuri f mari cu ea. Vreau doar niste jante simple relativ,normale(modelele exotice in 2-3 culori buze si alte chestii nu ma incanta deloc--simplitate pe 17-18'' e cel mai bine), sa ma scap de capace, si sa am roti vara/iarna separat fara sa fiu obligat sa fac schimbul de cauciuc acum si la iarna.
|
Parerea mea, cauta ceva SH in stare buna si da banii pe cauciucuri noi...
|
Nu se va intampla asta, nu vad rostul! degeaba am cauciucuri noi daca jantele sunt zgariate,reparate,indoite si tot ce se poate intampla la o janta SH. Sa dau banii aiurea pe mai multe modele sa le verific la vulcanizare iar nu se merita.
JANTE noi sa stiu eu ca sunt fara probleme, iar cauciucuri SH gasesti cu carne pe ele in multe locuri fara probleme: nu merg extrem, nu merg f mult exterior, doar prin oras, pt ce as avea nevoie de cauciucuri noi ? |
Faci cum vrei... Eu am cumparat jantele de la cineva din TM, anunt gasit pe 4tuning, le-am primit prin curier... In afara de zgarieturile pe care le stiam din poze (care s-au remediat la o revopsire) nu au nici cea mai mica problema.. Cand am trecut de la gumele SH (care aveau DOT 2004) la cele noi am realizat diferenta... Cele vechi ma scuturau de ma rupeau la oase iar cele noi la aceeasi presiune sunt f confortabile... Deja ma gandesc la 16 cu 195/40... In plus, jante bune pe 17 pun pariu ca gasesti oriunde... Cauta o masina de vanzare cu jante pe gustul tau, fa-i o oferta ferma vanzatorului si iti garantez ca le ai pe masina...
|
1 Attachment(s)
Am comandat dezent f. high gloss. sambata ajung :)
|
frumos modelul , sa le stapanesti sanatos
Omul face km in oras , plimbare cu masina asta si cam atat , ruleaza light ii trebuie o masina care sa arate bine si atat .... si dupa cum a expus problema , logica lui e foarte ok de ce isi ia jantele noi si cauciucurile sh. |
ms.
ps: weekendu asta sunt homes :D poate "dai" un suc sa nu le crap :)) |
2 Attachment(s)
cam asa da :)
|
te`am vazut prin trafic. iti stau bine jantele ;)
|
good job. sa le porti sanatos:)
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:58. |
- Copyright 2026 4Tuning