![]() |
Re: E30 - DGH Fra///M
nu nu am incercat dar o sa incerc sa vedem cum stau
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
aici toata lumea vorbeste de dgh ,txa ,sebi ,mtj ,wpp ... citi dintre voi i-i cunoasteti????? saau vb din auzite .....??????? o sa ajungeti sa-i sugerati lui Nasi sa se dea cu vreun,,,,,,,,,,, mig 21 ce dracu ma ....aveti masini provocatil daca va tine
|
da de ce toata lumea e asa nervoasa ? nu poti sa intrebi ceva ca-ti sare lumea in cap :) sincer acum. eu intrebasem doar ce cutie are DGH ? :) atat
|
Sustin parerea lu VEC-u...prea multe intrebari ,prea mult va implicatii acolo unde nu e de voi!
|
Quote:
|
eu am ziso doar ca sa vada comparatia fatza de inainte.nu stiu de ce sari asa.in fine.........probabil ca aici ar trebui sa comenteze doar cinei cunoaste personal dupa parerea ta
|
E inutila comparatia, motorul lui DGH scoate la 0.5 mai mult decit a lui Nicu la 1bar, eu ii si cunosc personal si am mai lucrat si cite ceva la motoarele lor ;) este diferenta mare intre motorul de M5 si cel cu 12valve :( , MTJ va iesi la ultimul stagiu posibil in limitele unui buget normal la 1.7-1.8bar, asta dupa multe lupte cu o chiulasa incapatinata care se tot fisura la exterior si baga apa in ulei si gata...ramine asa la 550-600hp.
|
Ptr WRT-SHARK.... Nasi la final cam in cati cai o sa se duca..??. aproximativ....si dak ai putea sa imi zici si o viteza finala ar fi excelent...
Multumesc anticipat :P |
cand o sa fie gata si o sa mearga intre 1.5-2.0 bar,o sa anuntam si caii,nu prezicem viitoru
|
da un filmulet nu puneti si voi?? macar asa cu un fass :D k nu toti avem ocazia sa venim sa vedem actiunea live, kiar dak as vrea sa ma iau dupa voi pana ajung eu, voi va intoarceti inapoi :))))
|
acu o ora am auzit si vazut dgh-ul pe grivita....se aude marfa turboul:twisted:
|
acum o ora era in craiova
pacat ca nu s-a dat cu txa-ul... |
| All times are GMT +2. The time now is 07:03. |
- Copyright 2026 4Tuning