![]() |
e f.reusit holden-ul ala ...chiar imi place..piesele decupate cu grija si alese bine ;)
|
2 Attachment(s)
CE CELICA ASTA :lol: :lol: :lol:
|
e chiar foarte reusita masina m pwer!! felicitari!! parca ai exagerat putin cu decals-urile(mai ales h&r-u si sparco sunt puse cam aiurea) si mai ai o greseala la farul dreapta
dar in ansamblu masina e foarte reusita! delicitari |
ms o sa incerc sa repar greselile
|
2 Attachment(s)
una din primele mele lucrari
|
culoarea e exagerata, povesteste-mi cum faci culoarea ....
|
am gasit un tutorial pe aici pe undeva pe forum si de acolo am inceput sa ma joc.este unul in limba engleza.
|
ok , nu mi-ai explicat cum faci culoarea, te rog explica-mi cum faci culoarea, frate ce naiba, sunt 1000000000000000000000000 de tutoriale , de unde mama naibii sa stiu care tutorial il ai tu ?
te rog spune-mi pas cu pas cum faci culoarea ... |
1 Attachment(s)
si eu , si eu ...!
|
Dacia 1310
2 Attachment(s)
e a 2-a masina a mea sper sa va placa, daca se poate sa-mi si spuneti ce nu va place ca sa stiu cum sa o fac pe urmatoarea
|
Re: Dacia 1310
1 Attachment(s)
Quote:
2: Geamul roshu din spate ... : / k tuning ;) 3: capota + aripile, tu ai vrut sa lasi capota pe \"desaturate\" dar se pare ca ai luat si aripi si etc, cred ca a fost super oferta, deci , SA NU FACI asa la urmatoarea ;) 4: Farurile , unde le-ai facut ? in paint? te sfatuiesc sa-i dai alte efecte ,nu acest efect de paint ;) si nu le mai colora , ;) in concluzie , nu te supara insa cam tot ce ai pus pe masina ai pus aiurea, in fine, si poza e aiurea, ia-o usor , ia-o de la inceput , invata sa pui jante , folie si etc. step by step, ok ?! hai , pune niste jante frumoase pe masina asta te rog te rog frumos sa pui niste jante de rezolutie buna, sa nu incepa sa faca \"patratzele\" si etc. sa fie puse bine , sa fie la fel de mari si tot asa, hai , sa te vedem ... btw, ai face bine sa dai o tura si pe la topicurile de genul : :arrow: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=9010 aici vezi cum sta treaba pe sectiunea asta iar aici : https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...9835&start=240 te alaturi celorlaltzi elevi sa zicem , bafta , te asteptam acolo ;) |
1 Attachment(s)
e bine ?
|
2 Attachment(s)
inca una...
|
ti-a iesit f bine mustang-ul !
felicitari ! |
1 Attachment(s)
mersi mersi. e a 2-a mea lucrare si mai am multe de invatat.sa schimbi culoare si jantele acum mi sa pare destul de simplu. partea funny incepe la spoilere si chestii de genul asta. oricum imi dau silinta sa fac lucrari de calitate.
as vrea sa vad ce idei de tuning se gasesc pt masinuta asta.eu sunt cam in pana. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:59. |
- Copyright 2026 4Tuning