![]() |
Re: Dacia Nova 1.8 16v Turbo
Quote:
Quote:
|
super proiectul acum incepi sa culegi laudele pentru munca depusa , tare as vrea sa vad fata pustanilor care au masini scumpe si se vad depasiti de o Dacie .... Mult succes in continuare este exact ceea ce mi-as dori eu , motorul si bineinteles mecanica pusa la punct iar exteriorul stock nici macar un stiker , printre singurele Dacii care sunt pe gustul meu . Succes
|
Pfff s-au schimbat multe de cand n-am mai intrat pe acest topic. Bv, ma bucur pt tine, sincer iti spun si abia astept sa faci treaba buna la Curse! ;)
ps: jantele alea sa nu le faci praf cu balonul ala, pe drumuri noastre |
Quote:
|
cati caluti are masina cuma :D ?
|
Aceeasi putere..!Nu 136. Crezi ca puterea creste peste noapte? :???:
|
Quote:
|
masina are muult peste 136cp , nu a fost masurata , maine va fi cronometrata si sunt sigur ca nu se va face de rusine...doamne ajuta
|
ohoo foarte tare ptr o nova bafta in continuare cu ce ti`ai propus :) si app daca o sa o trantesti cum trebe sa intre "roatele" sub aripi o sa fie bomba :twisted:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Dar sa lasam estimarile.....maine va fi cronometrata....sper ca ma voi distra.....sincer nu ma agit nici daca scoate 25 de secunde pe 200 de m.Merg sa ma distrez.....sa beau...sa rad.....sa fac caterinca........si ca exemplu va rog sa urmariti filmul de mai jos.....ce trebuie retinut din el......"Nu conteaza ce e....cum arata.....atitudinea e totul"...un fel de Looney Toons. |
Filme sau poze de la Tulcea?
|
Mikafly te ai miscat binisor dar verifica roata dreapta fata,cand fortai masina in sprint roata se deplasa inainte-inapoi ca cum ar fi bucsile de la bascula uzate
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Mareeee bestie 1.8 16 si turbata! Patchanga style!
|
1 Attachment(s)
Obiective Indeplinite.:joy:
Revin mai incolo cu niste pozee:-P |
| All times are GMT +2. The time now is 04:42. |
- Copyright 2026 4Tuning