![]() |
Re: Noul BMW M3
Quote:
Scuze pt off topic! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
chestiile pe care le`am spus eu se pot verifica...u pui problema cum iti convine...ce sa mai bmw rulls...:oops: PS:la 35 de ani ar trebui sa ai alt vocabular,alt stil de a pune problema,sa te porti altfel...nici io la aproape 16 ani nu ma port asa...pacat |
Quote:
PS: oare la ce viseaza audi...sa obtina la siguranta 3.5/4 stele cu A6?seria 5 asa are...se apropie vertiginos de logan:lol: |
Quote:
Fara suparare! |
Quote:
Hai fugi la somn ca esti depasit si plafonat. Nu sunt doar fan BMW, am multe marci si fiecare cu utilitatea ei. |
Quote:
|
Quote:
;) |
Quote:
Dar sunt alergic la prostie. |
Quote:
ultimul post...nu am chef sa ma cert aiurea.... PS: ora mea de somn cu siguranta nu e asta...apreciez sfatul...prefer sa`mi urmez programul meu obisnuit |
Quote:
Ce teste ce stele ce insemna si unde pierde? Stiai ca-s pe clase sau vorbesti despre fapte care nici macar nu sti ce insemna... Vezi ca e similar cu Q7 masina nationala a manelistilor |
Quote:
Numai bine! |
SEBASTIAN eu zic ca pierdem vremea si numai facem off topicuri aiurea aici... pentru ca vorbim cu un copil, fan disperat audi, pentru ca dela are taicaso, si vorbeste aiurea despre stele si clase de masini...
|
Quote:
http://www.euroncap.com/carsearch.as...1-3a9055c534ca ps:eu spun aberatii cand 'dumneavoastra' spuneti ca e mai sigur bmw XD decat D...cand la euroNCAP nu conteaza asa ceva...si stabilitate prin curbe etc |
| All times are GMT +2. The time now is 07:47. |
- Copyright 2026 4Tuning