Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Noul BMW M3 (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/29804-noul-bmw-m3.html)

Bulbucan 14-09-07 00:33

Re: Noul BMW M3

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 1098976)
nu poti sa spui ca e mai frumos bmw doar ca iti place tie...e f mult subiectivism aici...dar ca fapt divers mai multe persoane agreeaza designul audi decat cel bmw(care in ultimul timp nu prea straluceste)
scz de off topic

Eu nu-s doar fan disperat BMW, nu-s subiectivist, si imi place si mie designul la noul A5, mai ales interiorul care arata mai bine decat la Seria 3 Coupe, dar totusi nu mi se pare o masina asa sportiva ca BMWul. Dar se pare ca la noul A5 spatele (stopurile) sunt cam furate de la seria 3 coupe, nu-i asa?

Scuze pt off topic!

SEBASTIAN 14-09-07 00:35

Quote:

Originally Posted by Bulbucan (Post 1098989)
Eu nu-s doar fan disperat BMW, nu-s subiectivist, si imi place si mie designul la noul A5, mai ales interiorul care arata mai bine decat la Seria 3 Coupe, dar totusi nu mi se pare o masina asa sportiva ca BMWul. Dar se pare ca la noul A5 spatele (stopurile) sunt cam furate de la seria 3 coupe, nu-i asa?

Scuze pt off topic!

Mai marele AUDI spune, citez "In 2015 Audi va fi marca premium dominata." iar mai marele BMW "Noi ocupam acum o pozitie la care multi mai viseza inca"

Bulbucan 14-09-07 00:36

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 1098978)
chiar nu am de ce sa mint.. am fost in monaco cu 3 prieteni din care 1 dintre ei are un s5 .. care dupa excursia asta deja l`a scos la vanzare fiind f nemultumit de el ca fratesu cu 645 il cam facea si asa avea consumu mediu am vazut si eu.. plus ca mie nu mi`au placut niciodata audi pt mine audi e o mashina care nu stie ce vrea sa fie .. dar asta e o parere de a mea

mersi de informatie, acum chiar ca n-o sa-mi mai iau S5 k nu vreau sa il pun dupaceea si eu la vanzare :) deci astept categoric noul 335xd Coupe ;)

_anaconda_ 14-09-07 00:37

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 1098986)
Pune la incarcat teleghidata!:lol:
Termina cu prostiile ca ne faci sa pierdem timpul cu tine.

lol...aceeasi replica foate 'inteligenta' pe care o dai...good job sebastian.....ce sa spun...esti cel mai tare:lol: :lol:
chestiile pe care le`am spus eu se pot verifica...u pui problema cum iti convine...ce sa mai bmw rulls...:oops:
PS:la 35 de ani ar trebui sa ai alt vocabular,alt stil de a pune problema,sa te porti altfel...nici io la aproape 16 ani nu ma port asa...pacat

_anaconda_ 14-09-07 00:39

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 1098993)
Mai marele AUDI spune, citez "In 2015 Audi va fi marca premium dominata." iar mai marele BMW "Noi ocupam acum o pozitie la care multi mai viseza inca"

un mai mare de la bmw a recunoscut ca seria 7 actual e un esec(asta dupa ce mai multe reviste au afirmat acelasi lucru)
PS: oare la ce viseaza audi...sa obtina la siguranta 3.5/4 stele cu A6?seria 5 asa are...se apropie vertiginos de logan:lol:

Bulbucan 14-09-07 00:40

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 1098997)
lol...aceeasi replica foate 'inteligenta' pe care o dai...good job sebastian.....ce sa spun...esti cel mai tare:lol: :lol:
chestiile pe care le`am spus eu se pot verifica...u pui problema cum iti convine...ce sa mai bmw rulls...:oops:
PS:la 35 de ani ar trebui sa ai alt vocabular,alt stil de a pune problema,sa te porti altfel...nici io la aproape 16 ani nu ma port asa...pacat

Imi pare rau ca ma bag in seama anaconda... dar la doar 15 anisori ai tai e lipsa de respect si educatie sa judeci un om de 35 de ani, care sigur stie mai multe decat tine despre masini, vrand nevrand, doar trecand anii...
Fara suparare!

SEBASTIAN 14-09-07 00:40

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 1098997)

Nu e o replica e un adevar.
Hai fugi la somn ca esti depasit si plafonat.
Nu sunt doar fan BMW, am multe marci si fiecare cu utilitatea ei.

_anaconda_ 14-09-07 00:42

Quote:

Originally Posted by Bulbucan (Post 1099002)
Imi pare rau ca ma bag in seama anaconda... dar la doar 15 anisori ai tai e lipsa de respect si educatie sa judeci un om de 35 de ani, care sigur stie mai multe decat tine despre masini, vrand nevrand, doar trecand anii...
Fara suparare!

cu siguranta nu stiu cat stie sebastian...si nu judec pe nimeni,doar ca sebastian este prea acid,aici e un forum si fiecare ar trebui sa isi spuna parerea...fara injurii la adresa altui membru etc...din pacate nu e asa:sad:

SEBASTIAN 14-09-07 00:42

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 1099000)
un mai mare de la bmw a recunoscut ca seria 7 actual e un esec(asta dupa ce mai multe reviste au afirmat acelasi lucru)
PS: oare la ce viseaza audi...sa obtina la siguranta 3.5/4 stele cu A6?seria 5 asa are...se apropie vertiginos de logan:lol:

Aberatii :lol: :lol: :lol: , iar confunzi benzile desenate cu subiectele auto.
;)

SEBASTIAN 14-09-07 00:43

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 1099006)
cu siguranta nu stiu cat stie sebastian...si nu judec pe nimeni,doar ca sebastian este prea acid,aici e un forum si fiecare ar trebui sa isi spuna parerea...fara injurii la adresa altui membru etc...din pacate nu e asa:sad:

Sunt de acord cu ce spui tu.
Dar sunt alergic la prostie.

_anaconda_ 14-09-07 00:44

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 1099007)
Aberatii :lol: :lol: :lol: , iar confunzi benzile desenate cu subiectele auto.
;)

iar schimbi subiectul...seria 5 nu are 5 stele(aici e chiar jalnic...toate masinile de la clio la a8/s klasse) au 5 stele...mai putin seria 5...:oops:
ultimul post...nu am chef sa ma cert aiurea....
PS: ora mea de somn cu siguranta nu e asta...apreciez sfatul...prefer sa`mi urmez programul meu obisnuit

SEBASTIAN 14-09-07 00:48

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 1099013)
iar schimbi subiectul...seria 5 nu are 5 stele(aici e chiar jalnic...toate masinile de la clio la a8/s klasse) au 5 stele...mai putin seria 5...:oops:
PS: ora mea de somn cu siguranta nu e asta...apreciez sfatul...prefer sa`mi urmez programul meu obisnuit

:lol: :lol: :lol: de unde vomiti atata prostie:?:
Ce teste ce stele ce insemna si unde pierde?
Stiai ca-s pe clase sau vorbesti despre fapte care nici macar nu sti ce insemna...
Vezi ca e similar cu Q7 masina nationala a manelistilor

Bulbucan 14-09-07 00:48

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 1099013)

Am eu seria 5 asta ultimul facelift 530xd daca n-ai observat inca si nu mi se pare o masina sub 5 stele la siguranta. Sta mai ales foarte bine pe curbe si pe drum... poate varianda d fara tractiune integrala e mai putin stabila si n-a primit atatea stele si la cat e ditamai masina nu stiu de ce ar parea una fragila... oricum tu spuneai mai sus ca nu te poti lua dupa toate revistele si emisiunile care-s pline de aberatii, si mituite. Cum bate vantul si de unde le vin sponsorirarile asa dau si comentariile...
Numai bine!

Bulbucan 14-09-07 00:51

SEBASTIAN eu zic ca pierdem vremea si numai facem off topicuri aiurea aici... pentru ca vorbim cu un copil, fan disperat audi, pentru ca dela are taicaso, si vorbeste aiurea despre stele si clase de masini...

_anaconda_ 14-09-07 00:52

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 1099019)
:lol: :lol: :lol: de unde vomiti atata prostie:?:
Ce teste ce stele ce insemna si unde pierde?
Stiai ca-s pe clase sau vorbesti despre fapte care nici macar nu sti ce insemna...

La EuroNCAP BMW Seria 5 a obtinut 4 stele:!:

http://www.euroncap.com/carsearch.as...1-3a9055c534ca

ps:eu spun aberatii cand 'dumneavoastra' spuneti ca e mai sigur bmw XD decat D...cand la euroNCAP nu conteaza asa ceva...si stabilitate prin curbe etc

All times are GMT +2. The time now is 07:47.

- Copyright 2026 4Tuning