![]() |
Re: E30 - B.30.BEU
Quote:
imi poti spune cat au costat si daca s-a meritat investitia ? Multumesc ! |
b i j u t e r i e
|
E belea culoarea . Poate s-ar potrivii alte jante . Astea sunt poate prea moderne pentru urs .
|
4 Attachment(s)
In sfarsit am si servo.......!!
|
ok,am sa postez si eu parerea mea despre aceasta masina :)sper sa nu se supere cineva nu am intentia de a jigni,sau a supara p cineva :)
fratilor credeti-ma pe cuvant ca...mie nu mi-a venit sa cred in ce stare poate fi aceasta masina :) daca si motorul era nou,masina era noua ca o masina care este fabricata in 2010 10 martie ;) adik data de azi :) de la semnalizari pana la orice este parte din instalatia electrica merge,de aratat arata exceptional,aripile pasajele,tot ce a avut probleme a fost inlocuit:) jantele sunt mortale,discurile de frana nebunie :D,nuj ce sa mai laud,dar credeti-ma pe cuvant "RAR MASINA IN STAREA ASTA,MAI ALES URS LA NOI IN ROMANIA :) " Deci spun si sustin si acest lucru daca este nevoie pe departe CEL MAI FRUMOS,INGRIJIT URS DIN Romania,poate doar Haiu sa faca concurenta la aceasta masina cu ursul Albastru dar alt urs nu cred ca exista in starea asta :) (si cand spun starea masinii nu ma refer doar la vopsea ) succes in continuare ionutz...ai grija de ea ;) si astept sa duci proiectul la bun sfarsit ! |
4 Attachment(s)
Niste poze... :rolleyes2
|
ionutz cat te-au costat franele?
|
absolut superb ursu'
|
Legat de frane cred ca cel mai bine ar fi sa vb cu Teo sau Artur de la Exelixis ca sa nu va zic vreo prostie....... :)
Si ma bucur ca va place....... |
frumos ursu. bafta cu el
da daca nare jante borbet parca nui urs. |
Quote:
daca taceai...filosof ramaneai. ON: Foarte tare masina...am vazut-o live la Romexpo, arata si cred ca ruleaza ca o masina noua ! Sa o stapanesti sanatos ! |
hei, gusturile nu se discuta ;)
|
Quote:
|
............................
Parerea mea |
Am stat, mam invartit in jurul ei si nu am putut sa ii gasesc cusur...bravo! E vis! La iesirea din pavilion eu eram ala din spatele tau care blitz blitz: THUMBS UP!!! Felicitari!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:14. |
- Copyright 2026 4Tuning