![]() |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
Dacia Motor Sport
edit... revin cu noua sigla. |
creatie proprie florine? :) arata fain, eu unu mi-as pune asa ceva pe masina, poate chiar in locul m3-ului :))))) (nu ma mai certati ca mi-am tot uitat sa il dau jos )..
|
Bravo Florine frumos facut.mergea portocaliu in loc de rosu:lol::D.Deja emblema e facuta o mai retusam noi daca e cazul si suntem gata de drum cu, clubul.
Evelino numar pana la 3,daca nu iti dai jos M-ul,vb cu Florin si te aranjam noi de el ;):D:lol: |
unde se poate printa asa ceva ?:D
|
jos in centru langa fosta primarie e un print center, eu zic ca merita o proba :D
|
motor sport se scrie legat ? ca is in dilema !
|
si maine va fi primul show la care participa btl-ul. Sa ii uram succes!Sa veniti toti acasa cu cate o cupa! meritati. o sa fiu si eu acolo sa va fac galerie:joy::joy::joy::joy::joy:
|
Important e ca vom participa acolo o trupa din Alba iulia,si dorim doar sa fim prezenti pt.a fi un lucru frumos pt.cei ce vor vizita masinile.daca vom lua ceva premii va fi bine daca nu iarasi va fi bine.Ms Bogdane de galerie:D
|
10 Attachment(s)
Is curios si eu sa o vad. :)
L.E: In realitate masina arata chiar mai bine decat in poze. Mai mult, proprietarul e un tip de milioane. Daca mai stai si maine, mai vin la o tura de gura casca. Oricum, te asteptam si alta data pe la Oradea. Si inca o chestie: MP3-ul Predeal chiar functioneaza perfect... |
2 Attachment(s)
:) :arrow:
|
cine ce o castigat ?
|
Nu conteaza cine a castigat pentru ca BTL-ul este INVINGATOR,felicitarile mele beteleule,chiar cu adevarat retro,90%gordini:D este bestiala,doar e de ralyeeee!!!!!fii atent scrisu cu gordini mi-ar fii placut sa fie in dreapta dar e ok dak iti place :D si o sa iti pun poze cu o masca ....foarte rar intalnita,asta cred ca ii lipseste btl-ului si fie un gordini la exterior aproape 100% original :D!!!te salut cu respect si multa bafta in continuare cu bijuteria asta !!!
|
10 Attachment(s)
Ce`a mai tare.. : :D
|
FELICITARI... si tie si la Laura ;)
|
BTL`ul a luat TOP CAR OF THE SHOW la showul organizat de noi,West Side Tuning Event 2008!!Dovada ca stilul Gordini este apreciat,si premiat si ca ar trebui adoptat de mai multi...cat despre masina,e dementiala,am salivat la ea o gramada de vreme...felicitari proprietarului,a luat o cupa cat o shura! :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:21. |
- Copyright 2026 4Tuning