![]() |
Re: TM 24 ADY
Quote:
NU o sa fac jantele complect negre,am vazut modelul asta de jante vopsite in toatlitate cu negru si chiar nu mi-au placut cum arata. Quote:
|
Quote:
dar cum tu nu ai nici o legatura cu albu , poate faci doar centru |
11 Attachment(s)
Quote:
Acum niste poze de la munte cu masinutza,am facut intr-o saptamana peste 1000km cu ea si am fost multumit de cum a mers,mai greu cu caldura in interior,nu mai dadea caldura ca alta data dar a trecut si asta.Am urcat cu ea la Stana de Vale pe gaz si a tras chiar bine.Singur inconvenient ca sa zic asa a fost consumul realizat de 15,5 %,in rest multumit de masina.Acum pozele de la munte si nu numai : |
Am si eu 2 intrebari:D
1-De unde ai luato si cat ai dat pe cotiera ? 2Cum tragi frana de mana...greu sau usor ? |
Quote:
1-Cotiera am primit-o cadou dar se gasesc in magazinele de profil si in piata la accesorii auto 2-Frana de mana o trag relativ usor P.S. : Merita toti bani o cotiera la cat e de comoda la condus daca e pozitionata cum trebuie,a mea e pozitionata astfel incat stau tot timpu cu mana dreapta pe ea (mai putin la unele curbe stranse cand tre sa folosesc si mana dreapta pt a trage de volan) si schimb vitezele foarte bine,adica nu trebuie sa schimb pozitia mainii indiferent in ce viteza vreau sa bag |
mda..felicitari....Vin si eu cu niste idei la masinuta ta..
1-dupa parerea mea i-ar sta bine o folie neagra speciala pt tocul la usi.....itre usa din fata si cea din spate;) 2-niste proiectoare in spoiler. 3-si niste capace mai sport......adica o alta forma ..daca sitauatie financiara nu e prea buna..Bafta in continuare |
Quote:
1-i-as pune folie neagra cum zici tu daca as gasi ceva firma sa imi puna folia dintr-o bucata.Mai e si varianta sa vopsesc toata partea superioara de la ramele de la usi si stalpul dintre ele,tot partea superioara,cu negru mat 2-urmeaza si proiectoarele in spoiler numa sa gasesc un model care sa se potriveasca bine cu spoilerul meu si sa-mi si placa.Montarea proiectoarelor insa implica si ceva modificari la instalatia electrica si astea v-or urma atunci cand imi montez noul bord si schimb toata instalatia electrica 3-capacele care le am acum erau singurul model care s-a potrivit cu jantele mele si care mi-a si placut.Cum vine caldura urmeaza sa-i pun jante de aliaj CMS 2 |
3 Attachment(s)
Un nou cadou pt masinutza :d
|
Quote:
|
adyyy de unde ai luat sticlele de triple pls!!!
|
Quote:
Quote:
|
frumoasa achizitie Adi...exact ce iti trebuia;)asteptam sa vedem cum o sa arate pe masina:shock:
|
SI NU POATE SA MAI FACA ROST SAU AI IDEE IN TM UNDE GASESC?(sticle de tripla)
|
Quote:
Quote:
|
Adi eu zic ca e mai bine asa parerea mea.....
-sticlele de la stop vopseste-le doar partea cu alb, sa ramana rosu numai cu negru -stalpul dintre usi nu-l vopsi , este un autocolant in comert ca o folie putin mai groasa de culoare negru mat...Daca te apuci sa vopsesti poate gazezi si altceva de pe masina...(faza cu folia am vazut-o si eu pe Youtube) - la proiectoare nu-ti trebuie decat un releu si atat..si le poti lega cum vrei tu..ori pe buton separat da nu pe pozitie sau faza scurta....depinde cand le folosesti -Si apropo: mi-am cumparat si eu mai demult spray de stopuri si pe interior nu prinde ca au zimtii aceia si nu am stiut si am dat cu spray negru de a trebuit sa le sterg cu benzina sa se vada semnalizarile:d Spor la treaba...... daca te-ai uitat la mine pe topic am pus acele poze mai vechi si acolo se observa vopseaua pe ele.... |
| All times are GMT +2. The time now is 22:52. |
- Copyright 2026 4Tuning