![]() |
Re: Masina mea...
superbe jantele
|
1 Attachment(s)
am mai facut ceva schimbari sper sa va placa si iam terminat si verificarea.P.S.Apocalipsa sper sa va placa?
|
O dat cu rest la praguri
|
Quote:
|
no tzin ascunsa in sfarsit am rezolvat si eu cu verificarea si acum am so scot prin sibiu la plimbare deci cand e urmatoarea reuniune ? am sa vin si eu cu apocalipsa mea daca ma primitzi . P.S.Apocalipsa
|
apropo gti inca masina nu este gata conplect acolo mai am de lucrat la praguri nu ramane asa .am luat tzapa cu pragurile ca erau o tzara mai mici dar dupa ce se rezolva problema nu se mai vede diferentza .P.S.Apocalipsa
|
Eu te astept ca pe painea calda, incepand de saptamana viitoare...
Sper sa fiu cu masina mea si nu cu a lu` taticu.... |
abea astept sa ne vedem .sa pun si eu apocalipsa la treaba .lupalb ca doar am promis ceva si nu suport sa nu ma tzin de promisiune
.P.S.Apocalipsa |
4 Attachment(s)
Hai sa ma bag si eu in seama cu golfuletu meu, care pana in iarna sper sa se transforme intr-un A3 din 2004 :D
Golf 4, 1.6 16V 105 CP (5 is ponei :lol: ) |
4 Attachment(s)
Ceva schimbari, jante plus cauciucuri runflat 225/40/18 fata si 245/35/18 spate si stopuri cu leduri.
Mai urmeaza o gramada de bunatati, unele au ajuns deja, altele sunt pe drum etc... Va fi prima masina serios modificata de pe forum si va ramane singura pentru o buna bucata de timp... P.S: Urate incaltarile, dar te iert daca iei ceva piese de la Razvan din Suedia:lol: |
Quote:
Urat esti tu :lol: dar totusi, o sa iau si de la Razvan cate ceva... ca sa ma ierti :twisted: Mersi de poze, prima si a doua mi se par extraordinar de reusite! |
eee, nu-s chiar urate, dar la cum o sa arate masina la sfarsit ar fi meritat unele mai tari.
P.S: daca mai joci tot asa table, o sa iti dau eu bani de altele :)) |
Acesta este un raspuns tuturor care mi-au zis sa imi "upgradez" si sistemul de evacuare + filtrul de aer:
"Asbjorn Bohn | ESS" <[email protected]> No, the stock intake is very good and should not be replaced as a lower quality filter may damage the SC unit and MAF sensor. The original exhaust is also very good and should not be replaced unless you want more noise. Regards, Asbjorn ---- > Hello > > Do you think it would be a lot better if I will buy a sport exhaust system > and sport air intake? After installing the supercharger ... of course? > > Best, > Emil |
5 Attachment(s)
Quote:
vreau si eu o parere, sunt nou si pe forum si ca sofer date: 2200cc, 140 cp |
2 Attachment(s)
si inca un jaf de masina stock, fara nici o modificare suplimentara fata de ce a avut din fabrica... :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:21. |
- Copyright 2026 4Tuning