![]() |
Re: SA VB DESCHIS DESPRE TOT AICI
eu nu ma simt vinovat q nimik poate tu ar trebui sa te iei avand in vedere ca ma injuri fara rost..:D..si lasa amenintarile..ca nu ma impresionezi..
|
Quote:
Pt Nebunu:nu vad unde te injura:lol: ...e un drept la replica.....;) mai mult sau mai putin..... si intr-adevar se creaza tensiuni ori de cate ori se sterg posturi de unii sau de altii...sa recunoastem daca e sa facem adevarata curatenie s-ar sterge cam jumate din posturi,off topicul este prezent cam in toate posturile si cam toti o fac mai mult sau mai putin voit.....eu sper ca in tinuta de moderatori sa fim tot timpul impartiali si sa prevenim astfel de discutii nu sa le amplificam;) |
am discutat pe mess si s-au mai rezolvat..eu asa cred..:D
|
http://cedam.csa-isc.ro verificati daca sunteti cu asigurarea la zii:lol: ..baza incompleta momentan dar dupa ea se va lucra pe viitorul apropiat
|
La data de 18-06-2006, autovehiculul cu numarul de inmatriculare bv..... este asigurat la:
ASIGURAREA ROMANEASCA - ASIROM S.A. (detalii societate) Filiala BRASOV ha ha chiar functioneaza |
"Autovehiculul avand numarul de inmatriculare BV 01 FKR este inexistent sau nu figureaza in baza de date."
ce tare ;) |
poate nu ai scris bine eu am scris legat si a mers
La data de 19-06-2006, autovehiculul cu numarul de inmatriculare BV01FKR este asigurat la: ALLIANZ-TIRIAC ASIGURARI S.A. (detalii societate) Filiala Brasov - Grivitei |
nu m-am gandit la asta...;)...dar totusi sunt tot au belele...skoda nu-mi apare in baza lor
|
yakone se aude fain basu de la tine din masina si arata bine masina dar totusi tre niste jante de al sper sa nu te superi pe mine ca zic asta
|
nici mie aro-ul :(
|
trebuie mult mai multe decat jante....in primul rand vopsea...si dupa aceea ma gandesc la jante;)
|
peste o luna doua deschid cuptorul de vopsire preturi promotionale :))
|
peste o luna sper sa fie deja vopsita ca deja nu mai se poate;)
|
Quote:
|
La data de 19-06-2006, autovehiculul cu numarul de inmatriculare BV18VEB este asigurat la:
ASIGURAREA ROMANEASCA - ASIROM S.A. (detalii societate) Filiala BRASOV He he he..ce chestie..;)) cmz mai people mai?cand mai dam si noi una pe racoare asa...ca intre prieteni? ;)):twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:27. |
- Copyright 2026 4Tuning