![]() |
PROMOTII pe 4TuningRO
(https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro.html)
Re: Kituri discuri frana Brembo si Brembo GT cu discount de 5%
Skoda Octavia 2 /
Model 1.8 TSI / 2008 / 163cp stock - actualmente 200cp dupa cip tuning / Vreau sa skimb totul fata+spate. Ty |
ford
fiesta st 2.0/ 150cp 2006 m ar interesa discuri fata/spate de marimea celor stock si placute(etrierii practic sa ii las pe cei stock daca se poate daca nu un pret cu totul) multumesc |
Salut, pentru hyundai accent an 2007, motor 1,5 crdi; discuri frana fata ventilate si perforate; upgrade nu standard , multumesc anticipat
|
Pentru informatii va rugam mail la : [email protected]
|
ti-am dat mail cu ceva vreme in urma dar nu am primit nici un raspuns. poate nu ai primit, mai dau o data pt siguranta
:D |
Pt opel astra coupe 2.0 dti 2002:fata-spate...
|
Salut!
Kit de frane Brembo pentru RANGE ROVER SPORT HSE 3.6HSE 282CP an fabricatie 2008 --->> discuri de frana fata gaurite+striate + placute de frana brembo!! Astept un raspuns! Multumesc! |
Salut !
Pentru un vw golf 4 variant 1.9 tdi 2000 motor ajm 85kw as dori o oferta : -pentru fata (discuri +placute) -pentru spate (discuri+placute) Multumesc |
Pentru o Skoda Octavia 1 RS se pot pune pe spate discuri + placute de la brembo daca pe fata le-am schimbat recent dar is cele indicate de constructor ... nu-mi va afecta ABS ?
Daca da zi-mi un pret discuri + placute spate Skoda Octavia VRS 1.8 T motor AUQ 132 KW din anul 2002 |
salut ma intereseaza si pe mine discurile brembo pe fata pt un audi a4 din 2005 2.0tdi 140cp tip motor blb si placute de frana tot brembo daca sunt sau ceva care sa nu scartaie pe discurile astea. ms mult, astept raspuns
|
DISC FRANA FATA VENTILAT
Caracteristici: diametru 280 mm Spate DISC FRANA SPATE PLIN Caracteristici: diametru 264 mm z20let motor opel astra G bertone coupe 2001 Ma intereseaza , un brembo perforat astept pret pe pm sau aici Si nu in ultimu` rand niste placute pentru ele. In cazul in care nu ai brembo perforate da`mi un pret la alta firma dar tot perforate |
Pt o daewoo leganza 133cp an 1998
|
pt un bmw e30 discuri fatza perforate si placute la el?marca si pret separat daca se poate.mersi
|
1.discuri fata, pentru Subaru Outback,2.500cc,165 CP,2004
2 kit complet fata. multumesc, |
Pentru informatii va rugam mail la : [email protected]
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:48. |
- Copyright 2026 4Tuning