![]() |
Re: E36 - Cabrio XxDADIxX
6 Attachment(s)
Noutati, praguri luxury si ceva poze de la E36 meeting 2012 unde nu s-a facut de rusine. Respect pt toti baietii adunati acolo :!:
|
Super si masina si proprietarul :D Ma bucur ca ne-am cunoscut la meet, daca mai stateam mult pe langa tine si nwa (si uks) ma prindea rau de tot microbul cu cabrio :)) Trimurile alea de lemn sunt wow :shock:
|
Quote:
Felicitari pt premiu, poate ne mai "auzim" pana la anu'. |
Aris e pericol public :peace:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
5 Attachment(s)
ceva de la mine;)
frumos exemplar!!! |
Quote:
|
Quote:
|
imi pare bn ca am intalnit un OM MARE!!!! o cabrioleta frumoasa!!!! sper sa ne vedem si la anu`........
|
1 Attachment(s)
Quote:
--- Update topic: I se pregateste ceva ce mi-am dorit tot timpul sa aibe. |
spalatoare la faruri?? ai grila cu gaurile alea sau le faci tu? super frumoasa masina si live, nu doar in poze!!
|
2 Attachment(s)
Quote:
P.S. Si a ta e pe drumul cel bun, te am in filmuletul din BV, ai stat putin in spatele meul. |
2 Attachment(s)
Azi am reusit sa montez pisatorile, daca se pricepe cineva sa-mi spuna de ce la presiune imi sare o biluta din cele 4? Nu reusesc sa o prind bine deloc sa stea la presiunea aia si mi-e ca o sa o pierd si nu o sa mai gasesc niciunde.
|
Quote:
|
Ai facuto foarte frumosa da bine mahonul la interior o curiozitate nu se bat matele de la teritoriu vezi sa nu le scapi din ochi:lol:bafta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:30. |
- Copyright 2026 4Tuning