Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   Sa vb despre tot ...aici (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/26230-vb.html)

claude307 23-06-08 10:31

Re: Sa vb despre tot ...aici

cand ne mai adunam?...ne batem..injuram..zgariem masinile...etc..ce va face fericiti...sa mai lasam forumu in pace..

wtah_nissan 24-06-08 01:50

esp ar trebui sa mai dea warn totusi...dar in vine...ma,haideti k s-au termiant si sesiunile,licentele,examenele mele si toate prostiile...poate ne intalnim..spuneti la topicu pt intalniri

NOTA MODERATOR
daca vreti pot sa incep sa dau avertismente/infractiuni pt orice abatere oricui, dar eu am vrut ca noi intre noi sa fim mai deschisi sa mai acceptam un offtopic asa am zis eu ca e bine. daca credeti ca nu, schimbam foaia nu`i problema:D

WaZy 24-06-08 11:28

Bine zis wtah ... :D poate mergem la un gratar ... sau la o baie ... :D asta daca tine vremea cu noi :)

WaZy 26-06-08 17:19

Scuze daca postez unde nu trebuie dar ... !!!

PT CEI CE DORESC SA ISI FACA ASIGURARE AUTO ... Ma puteti contacta la nr de telefon 0755360326 sau pe YM:[email protected] ... :)

wtah_nissan 25-07-08 19:00

stie careva ce-i cu atatea masini preparate pt raliu in zona unirii?ah,si piloti,la hotel maria :D...se organizeaza ceva?

Wilgax 25-07-08 19:02

INtra pe auto green club.ro si-ai sa afli...................au baietii concursuri.

Yonut21 25-07-08 20:41

Va aparea in scurt timp pe Auto Green Club un articol cu evenimentul ce a fost, si pozele vor aparea la galerie. Pana maine, tineti aproape :D
Toate cele bune.

Pitariu Sorin 01-08-08 03:00

buna sunt nou p aici ...si as vrea sa fak si eu parte din membri 4tuning bt ..

Bogdan-sbt 01-08-08 15:43

Bine ai venit Sorinache

danilox 01-08-08 20:40

1 Attachment(s)
daca tot veni vorba de "auto green club"...aveti un filmulet facut ieri cu baietii si masinile lor. e un antrenament neoficial intr-o locatie secreta...lol

sper sa va placa...sa nu va dezamagesc.

vor mai urma...

maD_angel 02-08-08 13:59

Frumos filmuletul... O sa am o rugaminte la tine danilox :rolleyes2 ,dar intai sa vina "sculatura". :-):-):-)

vLLLad 05-08-08 23:17

Quote:

Originally Posted by danilox (Post 1674683)
daca tot veni vorba de "auto green club"...aveti un filmulet facut ieri cu baietii si masinile lor. e un antrenament neoficial intr-o locatie secreta...lol

sper sa va placa...sa nu va dezamagesc.

vor mai urma...

am impresia ca pe la Siret...ca am vazut baetii cand s-au dus spre SV..:twisted:

VBogdan 06-08-08 11:00

danilox, ia si vb cu cei din auto green club(sau mai bine zis cu cei din film) si pune si tu o lista cu ce modificari au masinile lor.pls.in plus , multi cred ca ar fi interesati. bafta:D

danilox 06-08-08 14:04

Quote:

Originally Posted by vLLLad (Post 1681188)
am impresia ca pe la Siret...ca am vazut baetii cand s-au dus spre SV..:twisted:

nop...mai ai 2 incercari...lol
undeva...nu conteaza

VBogdan 06-08-08 17:29

si nu ne pui si noua ce au masinile pe ele?sau ce nu au stock?:cry:

All times are GMT +2. The time now is 17:09.

- Copyright 2026 4Tuning