![]() |
Re: C20XE vs. K20 vs. VR6 vs. GTI ABF vs. B16A2
Quote:
in rest.... mult latrat si fum cat cuprinde ;) |
Ce motor avea dacia?
Nimeni nu zice nimic de ea... :sad: |
1.4 de renault, cu chiulasa portata si 4 carburatoare...
Il felicit si aici...am facut-o personal si acum o ora... Best ET 16.9...best 60ft 2.4 |
Quote:
fratele meu perseverent cu BX-ul , te salut. Cinste tie. Si soferul platformei noastre ti-a remarcat perseverenta, Iar despre hondele batute de Dacia ... da frate .. jenibil... asta e :) E vina lor ca vin cu masina de piata la curse. |
Quote:
ursii din campina,corsa lui basu,czt-ul,bx-ul si vr6 le meu nu au fost prezente. ai demonstrat ca ai batut un vr6,felicitari... o sa te punem la curent cu urmatoarele infrangeri[pardon,curse] a;le fostei tale masini ;) |
https://www.youtube.com/watch?v=Mk_4M...el_video_title
:) pana la urma ..is doar curios de o chestie ..Marutu de ce ai dat masina ?? |
Quote:
multe pagini cu aberatii idioate, va bateti in tastaturi ca niste tzatze....da' cand e vorba sa va dati , nu stiti ce scuze sa bagati sa fugiti! vorbesc toti posesorii de 1.4 75cai pe aici, vorbesc de motoarele astea de parca le conduc zilnic, asteptati fratilor ....va dati .... vedeti rezultatele..si dupa galgara pe forum ,,, ca asa suntem plini pana peste cap de "cursele "voastre....din tastatura ! eu te fac...ba eu te fac.. vr6-le meu e mai tare..ba nu! sfi-u meu e mai tare.. :lol::lol: aaa da ,era sa uit..invatati sa mai si pierdeti!;) bafta la toti , la curse, nu la tastat viteza |
Quote:
ps: ai buzele rosii :lol: |
Quote:
|
Quote:
uite trebuia sa lasam deoparte organizarea celei dea 4 editii a campionatului de drag de la tulcea ca sa il astept pe marutzu sa ma dau cu el. deja de la penibili atzi trecut la ''jenibili''.... eu inca nu am pierdut si nici nu am castigat cu masina mea.pana nu e pregatita suta la suta nu iesie pe strada.cand e gata nu refuz nici o provocare indiferent ce ar fi. pana atunci,amice bagator de seama,hai sa ne vedem fiecare de treaba lui. toata lista de masini care am pus-o eu erau in ultimele pregatiri ptr tulcea si se va dovedi cat de curand ca toate vor fi prezente in fata hondei lui amadeus. rezultatele se vor face publice ptr deliciul tau in primul rand. hai pa |
Quote:
|
Quote:
sambata nu am putut ajunge cu corsa de 2.0 la ploiesti din motove strict personale.nu am de ce sa ma discupl in fatza voastra dar vad k se abereaza mult aici ca nu am ajuns sa ma dau cu amadeus.cu el am vb , ba chiar mam dat cu masina lui si avem toata vara la discpozitie sa ne testam masinile unii scriu k mia fost frica altii k mi-am inchis telefoanele....cred k iar va uitati pre amult la filme! |
Scuze dar mi se pare prea tare faza :)) :
Quote:
2792 ccm Hubraum: Benzin Motor: Serie optimiert Differenz 128 kW (174 PS) Leistung 140 kW (190 PS) 12 kW (16 PS) 235 Nm Drehmoment 257 Nm 22 Nm 224 Km/h Höchstgeschwindigkeit 231 Km/h Quote:
|
Quote:
action stage left ... |
Quote:
si ca sa-ti explic rapid...si sper sa intelegi : am simtit ceva in plus de cand am pus chip.....am fost incantat, dar uite aici un clip https://www.youtube.com/watch?v=GNA0L...el_video_title golfu meu vs alt golf 2 vr6...l-am batut cu chip..la diferenta de 2 masini.. si pe urma l-am batut fara chip la diferenta de 1 masina jumate..aproape la 2 .. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:56. |
- Copyright 2026 4Tuning