Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Accidente, tamponari, avarieri (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/24997-accidente-tamponari-avarieri.html)

bogmotorsport 03-05-08 08:43

Re: Accidente, tamponari, avarieri

tot timpul ma chioram la ea cand treceam pe zizin ca o mai vedeam acolo parcata...era frumoasa...imi pare tare rau ca a ajuns in halul asta:(

sharque_ro 03-05-08 10:48

facem tot posibilul sa o refacem:-) (motoru si cutia nu au nimik) si am gasit una cu numere de bulgaria la bani putini..... daca geometria sasiului e ok, atunci sunt sanse sa o reparam...;)

bogmotorsport 03-05-08 10:51

multa bafta!

Flow 03-05-08 13:13

Mare pacat , era o masina impecabila din toate punctele de vedere
Tot ce pot sa mai zic e ca ma bucur daca omul din ea a scapat teafar
Desi doare pierderea unei masini ca asta , important e sa fim sanatosi ca fierul se ndreapta si sa tragem niste invataturi zdravene din asta ca poate a doua oara nu mai suntem la fel de norocosi

Sonny 03-05-08 13:14

Nu se poate :( Cat mai admiram masina aia! Originala, curata, frumoasa... Off... Pacat...

Bine ca a scapat soferul :(

VWluci 03-05-08 13:41

offf, mai omule ce pacat.. ce bine arata si ce frumos torcea cand te dadeai pe saturn... sper sa o refaci!

sharque_ro 03-05-08 13:42

Masina Nu Este A Mea.....Dar dak o cumpar o sa ii dau viata inapoi..(acum caut caroserie si tot c mai trebuie......

Sonny 04-05-08 21:50

Ceva poze cu accidentul lu Blondu de pe Rasnov are cineva? :D Ca am auzit ca a infipt-o bine! :D

blondu_glf 2 04-05-08 22:09

Quote:

Originally Posted by Sonny (Post 1514647)
Ceva poze cu accidentul lu Blondu de pe Rasnov are cineva? :D Ca am auzit ca a infipt-o bine! :D

vezi poate ti-o infig si tie bine.....nu ai alt motiv de discutie???poate ne suparam.....stai pe popo-ul tau ca e mai bine

Cristty 04-05-08 22:11

Sonny chiar dak ar exista un accident a lu blondu nu crezi ca ar trebui sa il lasi pe el sa puna poze in cazul in care vrea bineinteles.
Blondule ce sa infigi nu vezi cati ani are ??

blondu_glf 2 04-05-08 22:15

pai vad dar daca se bucura de asemenea motive simnt nevoia sa ma bag in seama asa putin cu el.....

Sonny 04-05-08 22:23

Nu stiu de ce te ataci Blondule, dar nu conteaza. Important e ca ai scapat impreuna cu pasagerul tau, intregi. Nu ma bucur de necazul altuia, adica al tau, dar eram curios de starea masinii. Imi cer scuze daca te-am ofensat in acel post. Numa bine ;)

VWluci 04-05-08 23:26

mda, sper ca totu e bine blondule si ca nu este nimica grav. Este bine ca ai scapat si ca suntem sanatosi, asta e tot ce conteaza dupa parerea mea! Sper ca vom vedea si masina pe strazile din BV cat mai curand.

Catalyn 04-05-08 23:44

Quote:

Originally Posted by Sonny (Post 1514647)

Nu poti sa vorbesti asa si apoi sa nu te astepti la o reactie negativa, cand ai o belea numai de pus poze nu iti arde si apoi fiecare are si orgoliul sau propriu si personal,incearca pe viitor o alta abordare poate pe pm!

blondu_glf 2 05-05-08 03:42

tocmai de asta m-am atacat......ca ai pus smile-urile alea in postul tau(adik erai foarte bucuros).....si faptul k daca te rodea in cerul gurii trebuia sa ma abordezi pe pm sau pe mess........

despre mine si pasager pot sa zic k nu avem nici macar o zgarietura......iar despre masina pot sa zic k o sa se intoarca pe strazi cam intr-o luna,doua.....dar in forta majora

All times are GMT +2. The time now is 20:48.

- Copyright 2026 4Tuning