Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   Cafeneaua Sucevenilor (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/245027-cafeneaua-sucevenilor.html)

willie 22-01-13 23:23

Re: Cafeneaua Sucevenilor

[QUOTE=PoToS;5330236]
Quote:

Originally Posted by willie (Post 5330231)

aaaa, nu stiu, eu asa as vrea dar interesul e doar pentru cateva pers

am vazut....poate intram in primavara din plin..>)..da eu stiu7??

PoToS 22-01-13 23:23

[QUOTE=danydaniel19;5330239]
Quote:

Originally Posted by PoToS (Post 5330236)

club....ce club...eu nu stiu nik....ceva interesant?...

o comunitate, un club auto, intalniri, niste prieteni care se intalnesc..asa cum a fost odata ca-n povesti acuma.....minim.5 ani :()

PoToS 22-01-13 23:24

[QUOTE=willie;5330247]
Quote:

Originally Posted by PoToS (Post 5330236)

am vazut....poate intram in primavara din plin..>)..da eu stiu7??

dA? ar fi ceva...dar ...din aia...care erau, cati mai sunt ?:)

danydaniel19 22-01-13 23:26

aha....si tineti doar pt voi....:)))...

PoToS 22-01-13 23:29

Quote:

Originally Posted by danydaniel19 (Post 5330253)
aha....si tineti doar pt voi....:)))...

negativ:P
daca treci de initiere:)) nici o pb

danydaniel19 22-01-13 23:37

Quote:

Originally Posted by PoToS (Post 5330258)
negativ:P
daca treci de initiere:)) nici o pb

initiere?....deja ma pui pe ganduri...:)))

adytzu983 23-01-13 10:04

Quote:

Originally Posted by willie (Post 5330070)
am dat de pe facebook-ul nevestemii si nu reusesc sa vad nimic, imi spune "Conţinutul pe care l-ai solicitat nu poate fi afişat acum. Poate fi indisponibil temporar, linkul pe care ai apăsat poate fi expirat sau poate că nu ai permisiunea să vezi această pagină."..de ce??
invarteala:D????

cauta pe facebook ion scheu si acolo e video... nu e sters poate trebuie doar sa-l ai in lista de prieteni
Quote:

Originally Posted by danydaniel19 (Post 5330079)
da putem merge fara sa vb cu baiatul....;)

nu prea cred k totusi sunt aia de la aerodrom acolo... oricum o sa trec pe acolo sa vad cu cine pot vorbi ;)

miler21 23-01-13 19:40

Vine primavara cu sedinte foto :D

PoToS 23-01-13 21:41

ce fel de sedinte foto ? poze pentru calendare ceva?:D

edwscho 23-01-13 23:57

Salut.
Nu stiu cati dintre voi sunt pasionati de masini vechi dar sper sa gasesc pe cineva sa ma ajute. Stiti cumva masini vechi prin zona Sucevei (sub 1975) care ar putea fi reconditionate? In principal m-ar interesa o broscuta (cat mai veche, de preferat sub 1965) sau un Mercedes. Daca stiti ceva, va rog sa postati. Va multumesc si tin sa precizez ca nu vreau sa fac afaceri sau combinatii ci vreau sa o fac pentru mine. :rolleyes2

PoToS 24-01-13 22:32

Quote:

Originally Posted by edwscho (Post 5331851)
Salut.
Nu stiu cati dintre voi sunt pasionati de masini vechi dar sper sa gasesc pe cineva sa ma ajute. Stiti cumva masini vechi prin zona Sucevei (sub 1975) care ar putea fi reconditionate? In principal m-ar interesa o broscuta (cat mai veche, de preferat sub 1965) sau un Mercedes. Daca stiti ceva, va rog sa postati. Va multumesc si tin sa precizez ca nu vreau sa fac afaceri sau combinatii ci vreau sa o fac pentru mine. :rolleyes2

1. iti apreciez interesul, ideea si curajul DAR

2. ai prea multi bani sa investesti in o masina asa veche la care nu gasesti piese mai deloc? si daca gasesti sunt scumpe ca na...rrarree...sau ce gasesti..rupt tot..

edwscho 25-01-13 20:29

potos, nu ar fi primul proiect. Am mai facut treaba asta si voi continua sa o fac pentru ca satisfactia e enorma cand stii ca transformi o rabla intr-o masina decenta cu bani relativ putini. Totul depinde de interesul ce il depui in a cauta piese / repere pe bani putini. Totul se gaseste, trebuie sa stii unde sa cauti. O masina veche isi amplifica valoarea o data cu trecerea timpului fata de devalorizarea ”violenta” a masinilor relativ noi.

PoToS 28-01-13 11:55

Quote:

Originally Posted by edwscho (Post 5334422)
potos, nu ar fi primul proiect. Am mai facut treaba asta si voi continua sa o fac pentru ca satisfactia e enorma cand stii ca transformi o rabla intr-o masina decenta cu bani relativ putini. Totul depinde de interesul ce il depui in a cauta piese / repere pe bani putini. Totul se gaseste, trebuie sa stii unde sa cauti. O masina veche isi amplifica valoarea o data cu trecerea timpului fata de devalorizarea ”violenta” a masinilor relativ noi.

asta asa e si la partea cu piesele tu stii mai bine, e curajul tau aici. multa bafta atunci si sa ne tii la curent cu ceea ce faci..construiesti

edwscho 28-01-13 11:58

Asta e primul proiect. Ford Taunus 1977. Nu e finalizat, urmeaza un transplant de motor pe la vara, sper.
https://forum.4tuning.ro/647-masina-m...n/page-14.html

danydaniel19 28-01-13 20:30

aloha.....iarasi a inghetat suceava....?:D

All times are GMT +2. The time now is 04:34.

- Copyright 2026 4Tuning