![]() |
Re: Donatii Piese E30 - toata Tara !
1 Attachment(s)
Quote:
|
se impiedica cineva de suporti pentru faruri da modelul de plastic,as avea nevoie ca sa repar niste faruri:sad:
|
CUMPAR set etrieri spate pentru E30. Preferabil Bucuresti. Preferabil maine, vineri 30.05.2014.
|
se impiedica careva de o incuitoare ptr torpedou:sad:
|
eu am cumparat-o noua. nu este scumpa
|
Quote:
|
se impiedica careva de o aripa dreapta fata,chiar ruginita si indoita,oarecum reparabila,imi trebuie ca sa fac un fel de matrita,preferabil buc,pot oferi piese de bmw la schimb
|
DONEZ macarale geamuri manuale pentru E30 2 usi model pre-facelift. In Bucuresti.
|
Donez doua boxe Domotec DM-4020
(nu am poze dar putei vedea ceva similar aici: https://olx.ro/oferta/vand-2-difuzoar...c-ID1Z3rl.html) Disponibile in Bucuresti, S4 Va rog mesaj privat |
incurca pe cineva niste grile de urs?
|
donez rezervor de e36,poate vrea cineva sa isi puna pe urs,la mine sta in curte degeaba
|
salut,are cineva un capac de stop model ingust cel in care stau becurile sau stop intreg cu geam spart crapat etc?de preferat in bucuresti.
|
Caut semnalizatoare fata, doar sticla portocalie, si stanga si dreapta. Stop de spate, modelul mai vechi, partea dreapta. Multumesc!
|
are cineva vreo injectie sau componente de jetronic cu care nu mai are ce face in urma trecerii la motronic?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:19. |
- Copyright 2026 4Tuning