![]() |
Re: Piese Honda din State! Orice site din US!
Quote:
Las datele pe pm! PS. Daca o iei 100% eu o cumpar de azi si asa mai salvam o zi! Ideea e sa imi lasi avansul maine pt ca am o serie de comenzi si am nevoie de lichiditati! ( + ca nu vreau sa raman cu ea!:::) |
|
Quote:
Ajunge 60$ la mine in B! |
2 Attachment(s)
Recomand! Bandourile se pupa la fix! Multumesc!
|
Mersi frumos!
Chiar arata bine ce a iesit si vin bine! Numai bine! |
Salut, cam pe ce dată ajunge kit-ul de bucse? Ms mult
|
Quote:
transportul a plecat pe 31 dupa cum estimasem, 4- 5 saptamani , ar insemna ca va ajunge la noi la inceputul lui septembrie! mersi frumos! o zi buna! |
Salut,
Aceeasi intrebare o am si eu. cand estimezi ca ajunge transportul cu piesele mele? Au fost comandate cam acum o luna... Bafta. |
Quote:
Mersi fr! |
Quote:
Dar eu le-am comandat din iunie, mai precis pe 19.06, sigur nu faci confunzie? Atunci mi-ai spus ca ajung la inceputul sau mijlocul lunii august... de asta te-am intrebat acum. Mersi, Bafta. |
Quote:
Salutare:)))) Chiar inainte sa raspund la tine scrisesem in pm cuiva de la honda care are produse in acelasi transp cu tine. Deci am facut eu o mare confuzie. Ai dreptate si imi cer scuze. Transportul a ajuns in tara. Astept sa ma sune oamenii. Cum am vesti las scris. Sper sa apara in week end. Vb seara buna |
Quote:
Astept un PM sau un semn de la tine cand iti ajunge coletul. Mersi. |
Quote:
Salutare! A venit transportul! Da mi te rog un semn pt ca nu mai gasesc tel tau! Mersi fr! |
Azi am ridicat coletul.
Inca odata : UN TIP DE NOTA 10! Mersi, Bafta. |
Quote:
Mersi mult de tot! Este reciproc! Imi pare rau ca nu am putut sa raman un pic sa mai vb dar eram pe fuga pt ca la 5 inchidea la banca...etc! Te salut! Enjoy The gun!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:05. |
- Copyright 2026 4Tuning