![]() |
oltcitul arata beton cu aripa din spate decupata si facuta ca pe golf 1gti.e mult mai impunator si pare mai agresiv. :wink:
arata bine.pacat ca ati pus dacia aia la urma. ia uitativa cum sta parbrizul la dacia.parca nu e al ei.toate sunt asa.chedarul ala cat casa da impresia de masina blindata. :lol: :lol: arata de parca l-as fi pus eu. :lol: deci cu dacia sa nu mai veniti sa spuneti ceva. :roll: |
3 Attachment(s)
pacat ca n-am poze cu XXSu... ca ala e tunat super marfa! uite DESu care e foarte reusit! Si arata de la foarte bine in sus! Si inca unu drgut
|
Re:
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
8)
|
Da, Sport, cea mai reusita Dacie, dupa parerea mea (fara nici un fel de caterinca). Scuze ca am omis-o :oops:
|
Re:
Quote:
|
a fost cea mai reusita ca am auzit ca a avut un frontal cu ea si nu a mai avut energia sa o refaca
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
:lol: frumusetea asta are jante facute pt dacie :lol:
|
Sport: poza aia mi-a cazut in mana in momentul in care am postat mesajul cu ea. Avea jante facute pentru Dacia, dar frumusetea aia, asa cum bine ii zici, are acum jante MOMO, care fac mai mult decat o Dacie si un Oltcit la un loc :wink:
Daca nu crezi, arunca ochiu' aici sau il ultimul mesaj al lu' Toto - BOD :P |
Re:
Quote:
|
Sport: n-ai inteles ce-am vrut sa evidentiez prin poza aia. Nu jantele, care intr-adevar, la vremea respectiva erau cele din poza, nu lipsa spoilerului spate :lol: (nici acum nu-l are - nu stiu de ce), ci vopseaua (am scris clar in mesaj - stiu ca pare ca \"ultima cale de scapare\" pentru mine, dar asa e). In urmatorul mesaj am postat poza cu masina asa cum arata acum, adica fara jantele alea \"de Dacia\", ci cu MOMO-urile pe care \"le detine\" acum. Si... sincer sa fiu, mie imi placea cum arata si cu jantele alea (cum ai spus, gusturile difera).
PS: jantele alea chiar au fost facute SPECIAL pentru Dacia ? :roll: |
SPORT ... nu uita ca a existat un Oltcit pe nume club 11 RM care avea aceeasi configuratie a rotilor ca Dacia... Nu identica, asemanatoare! Ce era special la el este faptul ca avea discuri si pe spate! Ce era nasol la el ca avea o problema cu mecanica de la frana de mana (pe langa faptul ca nu tinea cum trebuie mai scotea si niste batai aiurea), problema care se putea rezolva ce-i drept!!
SPORT ... eu din cate am inteles! (ce-i drept nu as putea sa jur!) ca Dacia aia cu faruri de Golf nu ar mai exista! Daca tu zici ca ea inca exista, atunci dovedeste cumva!! Pana atunci hai sa nu \"dezgropam mortii\" !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:40. |
- Copyright 2026 4Tuning