![]() |
Re: AUDI A4 B5
ok dar poti sa-mi zici te rog un prt aproximativ? si daca trebuie ceva modificari la masina:???:
|
vazut azi, mi-am rupt putin gatu' uitandu-ma la ea, pacat ca nu am apucat sa vad spatele cine stie ce ca era o masina parcata aproape, dar din bot e BOMBA!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
o sa ajung vineri pe la 4-4.30 la andrei la garaj ca sa iau masinutza :D :D :D |
Quote:
|
andrei sa dai mana cu florin si pentru mine ca eu pana ajung la craiova:lol::lol:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
si sa nu zica lumea ca stam degeaba......azi cu ajutorul lui grasu am mai facut ceva pt masina, chiar daca e "plecata"
|
Quote:
|
Quote:
mane, tin sa te dezamagesc "proiectul" inca nu a ajuns la final, mai este de munca, momentan e gata aproape gata de rulat pe strazi. le multumesc tuturor prietenilor care m-au ajutat - ionel - omu cu garajul - cosmin, alias patronu - jan, alias chinezu - catalin, alias chioru - lau, alias lau tuning - catalin, alias grasu sau cum il stiu baieti de pe forum "Gangstah" - ghita, alias ghita - ovidiu, alias crocodilu - edi, alias omu macara - nea gigi, alias sensei p.s. daca am omis pe careva, imi cer mii de scuze si le mega-super-hiper multumesc din suflet |
maine la ora 14, am plecat la craiova dupa masina :D :D :D
|
am adus masina acasa, maine la prima ora (dupa ce ma trezesc) am program de curatenie, iar apoi o sa-i fac niste poze si sa le postez cu exteriorul 90 % finisi, restu de 10% trebuie putin de munca la bara fata (dar dupa ce fac si farurile cu lupa), dupa spalare urmeaza echilibratul rotilor si schimbatul distantierelor de pe fata pe spate pt ca spatele e prea lat si-mi freaca, dupa aceea finalizarea legaturilor la tubul de bass, montat aerbagului din volan (am facut surubul rupt), dupa care o sa trec la motor sau sa montez comanda de desfacut usile spate + portbagajul si capitonat portbagajul
p.s. daca-mi merge bine si fac tot ce am spus maine, toate seansele sa ma putin imbat maine seara |
Am vazut masina azi pe Sincai.E tare de tot...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:24. |
- Copyright 2026 4Tuning