![]() |
Re: Pitesti (poze cu masini de aici)
au ridicat golful . a mai ramas doar dacia aia facuta zob ..am facut poze dar nu am unde sa le descarc acum , asa ca le postez mai pe seara
|
asteptam.....
|
7 Attachment(s)
asa cum am spus mai devreme , golful fusese mutat cand am ajuns eu acolo , dar dacia pe care s-a suit golful inca era acolo .... intr-o stare jalnica pot spune ... mai exact , era facuta zob ... aveti pozele mai jos
|
duuuuuude....:sad:... cam turtita:-P
|
eu v-am zis ca din portbagaj au mai ramas doar vreo 20 de cm :D
|
Quote:
cand mi-a povestit taicameo ca e un golf rosu proptit acolo intr-o dacie care e facuta zob, prima mea intrebare a fost " ce culoare e? " , si cand mi-a zis taicameo ca e alba m-am mai linistit .... credeam ca iar a facut alin imprudenta de a lasa masina acolo :)) |
bai atzi auzit de un golf rosu .. am pus eu poze cu el .. a facut accident intr un rond din pitesti .. si a mai lovit alte 4 masini .. are careva poze cu el ?
|
cu el avariat nu am , decat cu dacia in care a intrat ... le ai mai sus pozele
|
pai am inteles ca au fost 4 masinii in care au intrat... printre care si un mercedes cu 4 pers in ea..
|
asa am auzit si eu , dar nu am nici o informatie 100% sigura . mai multe detalii nu stiu nici eu
|
pozele de la legalele de sambata , le gasiti aici >>> https://forum.4tuning.ro/showpost.php...5&postcount=73
|
Quote:
intr-un rond?? care rond ?? pe exercitiu nu e nici'un rond :)) ... asta daca e vorbesti despre ce am discutat noi mai sus... |
pai despre aia vorbeste
|
2 Attachment(s)
am vb cu el .. cica a fost nasol .. mi a dat si 2 poze ..
|
naspa ... sa zica mersi baiatu` cu golfu ca nu a avut dacia aia gaz , ca iesea nasol
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:27. |
- Copyright 2026 4Tuning