![]() |
Re: Dacia 1310 HAI HUY
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
In primul rand iti iei amenda ca nu ai toate actele la tine;) dupaia te verifica prin statie, iti poate verifica ITP-ul foarte lejer si alte date de genu si daca cumva ai vreo problema sau ceva care nu e conform RAR gen folii neomologate, stopuri negre si lista continua, talonul til retine, nu-l ai la tine te duci si il duci:lol: faptul ca nu-l ai la tine nu te scuteste de retinere:lol:
Studiaza legislatia daca nu ma crezi;) p.s. daca vrei tuning pe Dacie invata sa fi discret si sa mergi cat de cat dupa reguli, nu te da in spectacol ca show-ul se va incheia destul de repede si o sa-ti para rau |
4 Attachment(s)
Sunt foarte fericit ...:D:D:D
Astazi mi-au venit flansele de trecere la 4 prezoane :lol::lol: Tin sa-i multumesc userului AR 02 MDK (Antal) pentru corectitudine ;) Postez ceva poze cu ele si apoi cateva cu ele pe masina 8) |
Ohoo...In sfarsit ai gasit si tu flanse ca de cand cautai:D
|
pe fata numerg puse cele 2 flanse in care sunt 6 suruburi ...nu cade pe fuzete chiar de am schimbat surubu si am pus cu cap de imbus, tot degeaba.Pe spate merg sa fie puse dar trebuie sa mai tai umpic din filet si sa pun ceva prezoane mai scurte.Deci 2 le am la vanzare poate foloseste cuiva care vrea sa le puna pe spate sau pe fata daca le modifica:rolleyes2
|
Pacat ca nu se potrivesc flansele pe fata...sa speram ca o sa gasesti ceva ...
|
Quote:
Spor DJBOSS! |
Quote:
|
|
|
7 Attachment(s)
Nu am mai postat mai nimic de ceva timp pentru ca namai avut ce sa arat.
In sfarsit dupa cateva zile bune in care m-am plimbat cu jantele si flansele in portbagaj ,astazi am apucat si m-am dus la cel mai bun strungar din oras .Am rezolvat problema cu flansele.Acum pot spune ca se centreaza aceea gaica pe orce janta de masina, inainte aceea gaica era mult prea groasa si nu puteam pune jantele.Am facut si flansa care nu avea gaica de centrare mi-a pus strungaru una si mi-a mai reftificat umpic la ea intrucat mi-a zis ca batea.Acum sunt multumit pe seara ma duc la vulcanizare sa mut cauciucurile mele pe jantele in 4 prezoane .Postez cateva poze . |
In sfarsit ai reusit si tu sa le pui...Pe spate cand le pui?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:56. |
- Copyright 2026 4Tuning