Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Topic de Help! (pentru orice problema) (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/21018-topic-help-problema.html)

oltcit_aveo 26-05-10 14:18

Re: help (about...anything )

exista in bacau vreun centru de donare a aparatelor electrocasnice vechi?

D0ryN 29-05-10 14:23

Un magazin unde se gasesc becuri de pozitii w5w Philips Bluevision stie cineva?

Al3xxx 02-06-10 22:35

4 Attachment(s)
hai ca postez tot la help ....

poate stiti pe cineva care are nevoie de niste jante pe 18 " vw audi ... le dau cu 150 euro/set cu tot cu cauciucuri sau niste jante pe 15" de bmw pret 50 euro / set

Daniel_Toa 03-06-10 21:58

Quote:

Originally Posted by Al3xxx (Post 3411677)
hai ca postez tot la help ....

poate stiti pe cineva care are nevoie de niste jante pe 18 " vw audi ... le dau cu 150 euro/set cu tot cu cauciucuri sau niste jante pe 15" de bmw pret 50 euro / set

Sunt interesat de jantele de bmw , lasa mi un id de messenger

oltcit_aveo 04-06-10 09:40

Daca mi-am gasit masina lovita in parcare, mai trebuie sa ma duc pe la politie sau pot sa ma duc direct la societatea de asigurari la care am casco?

micut_zu 04-06-10 11:16

La casco

oltcit_aveo 04-06-10 12:12

m-am dus la cei de la asigurari si mi-au recomandat 3 service-uri
-Bacomi automobil c
-Florida
-Salora

Care dintre cele trei stiti ca lucreaza cel mai bine pe probleme de tinichigerie? Ati avut probleme cu vreo-unul? Astept pareri. Si spuneti-mi va rog cum sa ajung la aceste service-uri.

micut_zu 04-06-10 14:45

Daca tot plateste casco de ce nu faci masina la reprezenta??

oltcit_aveo 04-06-10 15:18

pai cei de la ardaf mi-au inmanat o foaie cu service-urile recomandate, si le-am zis ca doar nu sunt singurele astea si mi-au zis ca ba da. oricum eu am un chevrolet aveo si m-am lamurit de mult cu cei de la tinichigerie de la g&p care lucreaza cu picioarele.

Cristy_mat 04-06-10 16:09

eu am avut masina la cei de la salora, nu am fost nici multumit nici dezamagit, dupa aprox un an a inceput sa mi se duca lacul pe unde au vopsit in rest treaba facuta a fost ok, in schimb mi-am vopsit masina toata la baietii de la cleja(nu mai sunt la cleja sunt pe calea barladului) eu acolo ti-as recomanda sa o duci

Boasa 07-07-10 18:50

Cine ma poate indruma la un parc de dezmembrari auto sau la un magazin unde as putea gasi un far pentru Polo 6N? Eventual stie cineva unde pot gasi sa cumpar semnalizari pentru faruri si cele din aripi albe?
Merci!

sageata 07-07-10 19:09

Quote:

Originally Posted by oltcit_aveo (Post 3415546)
m-am dus la cei de la asigurari si mi-au recomandat 3 service-uri
-Bacomi automobil c
-Florida
-Salora

Care dintre cele trei stiti ca lucreaza cel mai bine pe probleme de tinichigerie? Ati avut probleme cu vreo-unul? Astept pareri. Si spuneti-mi va rog cum sa ajung la aceste service-uri.

du-te la Bacomi. lucreaza f. repede si bine. abia am scos masina de la ei. tot cu ardaf-ul dar pe rca. masina a fost lovita de un TIR toata partea stanga. intr-o saptamana a fost gata.

oltcit_aveo 07-07-10 19:36

Masina mi-am facut-o la salora saptamana trecuta. Au lucrat foarte repede si bine totodata. Trebuie sa ii amintesc si pe cei de la ardaf care au fost foarte prompti in ceea ce priveste plata. multumesc tuturor pentru sfaturi.

aleks 13-07-10 10:42

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 3500453)
du-te la Bacomi. lucreaza f. repede si bine. abia am scos masina de la ei. tot cu ardaf-ul dar pe rca. masina a fost lovita de un TIR toata partea stanga. intr-o saptamana a fost gata.

Unde e Bacomi?

sageata 14-07-10 03:33

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3514684)
Unde e Bacomi?

margineni - varianta hemeius - dupa benzinaria parasita, pe dreapta cum te duci, e o lampa ca un semafor care clipeste rosu intermitent. acolo, in curte.

All times are GMT +2. The time now is 03:46.

- Copyright 2026 4Tuning