![]() |
carb sincron am pus cu Cosmin pe capri de 2.0 4L si diferenta e mare,as putea spune foarte mare si consumul la 10,5-11%in oras.
filtrul de aer de la carb il am dar e promis deja......asta numa sa te amarasc. cumpara cineva un V6 de 2.0 ptr. piese de schimb? |
Am reusit si eu intr-un final sa-mi gasesc masina ..... va prezint masina pe care o s-o am intr-o saptamana ..... o sa fac mai multe poze dupa ce o iau .
|
ma repet k in alt topic:
what under za hood? what prais? i bet it doesn't have electric windows and mirrors :lol: :oops: arata bine totusi..pt un capri :twisted: :P |
Motor 2000 , 4 Linie , din 1980 , cutie in 5 , nu are inchidere centralizata si nici geamuri sau oglinzi electrice ... 1500 E
|
LUpy a mea e facuta pt. alergat frate, nu pt. mers zi de zi in oras. Oricum pretul meu era tot pe undeva pe acolo.
|
1 Attachment(s)
si al meu mult sub ele, cu 1/3 mai putin :eyebrow: dk pot zice asha si are si electrice onboard si mai e si clasica :wink: Si mai puternica dekat 99Cp cat are 2.0-le ce l-ai gasit tu si inka un motor(originalul V6) :oops: si mult mai rara :boogy:
|
Pune si tu niste poze mai luminate ... pls
|
capri,capri,capri!!!!!!
|
Re:
Quote:
mai Lupy, mai ai tu un topic si akolo ti-am dat de cateva zile link-ul acesta: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=11539 nu mai stii :?: :!: vizionare placuta :P |
da , l-am vazut , ma iutat de ele .... este frumos .
|
5 Attachment(s)
dar nu te intere :D
ar putea iesi ceva de genul :arrow: :twisted: :twisted: arata mult mai muscle asa original cum e, decat un Capri 2/3 lunguietz pe care mai tre sa pui si spoilere, eleron..si praguri, MK 1 ar fi OK dar de unde :?: |
N-am zis ca nu-i frumos .... dar nu ma atrage , nu stiu .... nu-mi plac farurile si potbagajul.
|
Re:
MK 1 ar fi OK dar de unde :?:[/quote]
CUM ADICA DE UNDE!de la je! :drunk: :lol: am glumat nu ma luati in seama! |
Re:
Quote:
Asta e, trec la altu' sa-mi prezint mashinutza... P.S. Capri 2/3 NOT MUSCLE CAR, NOT OLDTIMER, just YoungTimer :lol: :lol: :lol: :twisted: P.S. 2 Tu dascalu stai si da exemplu cum se face tuning la Capri MK 1, nu te pune sa-l vinzi si tu :lol: |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:20. |
- Copyright 2026 4Tuning