![]() |
Re: E36 - Refreshed
Felicitari pentru efortul depus! Is-ul e viata:-).Bravo, sa ai grija de ea :flower::flower::flower:
|
@ hmm - am eu un prieten care s-a ocupat de ele, cu o matza cu HMM parca :)) Trebuie sa ma interesez cum le putem face cum erau inainte..
@ teo - mersiiiii, toata lumea imi zice ca arata muuult mai bine decat cu jantele dinainte :D ai gusturi bune de tot. @ bobo - thanks, tot gasesc cate ceva de facut pe la ea, inca nu e exact cum o vreau eu, dar sunt foarte, foarte aproape :D @ mrr - am avut noroc de un IS care merge chiar bine, sper s-o tina tot asa inca vreo doi ani macar :)) |
2 Attachment(s)
visu tau umed:lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
Pana la urma ce culoare o sa fie?! sau nu sti?! :D |
Laguna seca blau va fi. dar abia prin martie cand trece zapada :)) n-are rost sa ma apuc de vopsit inainte de iarna.
|
culoarea asta este 550i 335d 760Li blana de tare!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Ce fel arata...SI CE FEL ARATA:shock::shock:.Foarte foarte frumoasa masina :)Sa o stapanesti sanatos !
|
7 Attachment(s)
Quote:
Saptamana viitoare cred ca o sa vina niste suprize noi pentru masina :) Pana atunci mai pun niste poze faine pe care le-au facut baietii de la MR Brasov. |
Atunci cand stii ca o faci tu cu puterile tale , ai cea mai mare bucurie cand te uiti la masina .
Eu credeam ca sedanul nu prea este tunabil , asa ma gandeam inainte sa vad cu ochii mei cateva masini care cu adevarat mi-au placut . Asta este una din ele . De aici am zis sa pastrez sedanul ( inainte ziceam sa cumpar coupe ) . M-am razgandit :) Bafta cu masina este superba ! |
12 Attachment(s)
mersi, succes si cu masinuta ta.. e mult de munca dar pe final sunt sigur ca vei fi multumit de rezultat. Eu sunt aproape multumit.
Astazi am dus pisicile la pozat :D |
M-ai rupt cu pozele astea ...foarte frumoase pisicutele , bafta cu ele !!!!
|
4 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow::arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:24. |
- Copyright 2026 4Tuning